Cukrář Skála

Cukrář Skála přináší nejnovější trendy v cukrářství, exkluzivní dezerty a inspiraci pro milovníky sladkostí. Objevte moderní gastronomii, lokální speciality a novinky z restaurací Together. Inspirujte se tipy na autentické zážitky a ochutnejte to nejlepší z cukrářského umění.

Ochutnejte rozmanitost brambor v jediné restauraci svého druhu u nás

restaurace brambory

Gastronomická skupina Together, pod kterou patří například Vinohradský Parlament, Sia, Bruxx či Cukrář Skála. Na začátku listopadu rozrostla o další podnik nabízející poctivou kuchyni. A tentokrát zaměřenou na brambory z celého světa. V restauraci Brambory poznáte, že tahle zelenina není jen pouhou přílohou. Ochutnejte rozmanitost brambor v jediné restauraci svého druhu u nás Restaurace Brambory, sídlící na Pankráci v blízkosti obchodního centra Ochutnejte rozmanitost brambor v jediné restauraci svého druhu u nás

V restauraci Brambory půjde hlavně o brambory

bramborové meny naaranžované na stole

Gastronomická skupina Together Pod kterou patří například Vinohradský Parlament, Sia, Bruxx či Cukrář Skála, se na začátku listopadu rozrostla o další podnik nabízející poctivou kuchyni. A tentokrát zaměřenou na brambory z celého světa. V restauraci Brambory poznáte, že tahle zelenina není jen pouhou přílohou. Restaurace Brambory Sídlící na Pankráci v blízkosti obchodního centra Arkády, nabízí V restauraci Brambory půjde hlavně o brambory

Luxusní dezerty. Kam se vydat, když rakvička se šlehačkou nestačí

cukrářský dortík ve tvaru hrušky

Pryč jsou doby, kdy vrcholem českého cukrářství byly rakvičky se šlehačkou či ovocné dorty ze Světozoru. Už několik let peče celé Česko s Josefem Maršálkem na televizní obrazovce a na cukrářském nebi záři mnoho zajímavých podniků. Brňané mají své Cukrové nebe či Cupcakekárnu na Zelňáku, zaměřenou pouze a výhradně na prezentaci těchto dortových jednohubek. Jejich slávu Luxusní dezerty. Kam se vydat, když rakvička se šlehačkou nestačí

Titulka

titulní strana Food speciál
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1ZQc-rgdqAluRRWhH283JMoXNmkHsWI5d/view

Mraky dobrot. Together otevírají nový podnik a zkoušejí cloudovou kuchyň

David Petřík v kuchyni

Je libo belgické mušle, moravského vrabce, pekingskou kachnu nebo prémiové zákusky od cukráře Skály? To vše uvařeno pod dohledem zkušených šéfkuchařů a zabaleno v jedné tašce, kterou vám kurýr doveze domů? Právě na takovou nabídku láká Wevar, letošní novinka gastro skupiny Together. „Loni jsem tvrdil, že služba je služba a ta se má odehrát v restauraci. Evidentně jsem se Mraky dobrot. Together otevírají nový podnik a zkoušejí cloudovou kuchyň

Zlato na talíři

knedlíky s masem na talíři
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1f_4qRMxHYOGssM1BjYvUkjn0FeVVitJ-/view

„Sedavé zaměstnání není nic pro mě, rád komunikuji s lidmi,“ říká stále usměvavý Daniel Cíba

cukrář se zákusky

Vypadá to, jako by se pro tuhle práci skoro narodil. Miluje komunikaci s lidmi, k níž patří i umění odhadnout zákazníkovy chutě. Je společenský, neustále dobře naladěný a stejně tak odchází z cukrárny i zákazníci. Navíc za pultem jej nejde přehlédnout. Jeho vlasy obarvené na růžovo ho odhalí na první dobrou. Takový je 22letý Daniel Cíba, prodavač u „Sedavé zaměstnání není nic pro mě, rád komunikuji s lidmi,“ říká stále usměvavý Daniel Cíba

Pakočka ve Varech. Umění small-talku a vysoká i nízká karlovarská gastronomie

Záběr z filmu Les Olympiades,

Mezi třetím a čtvrtým dnem festivalu obvykle nastává krize. Únava se mísí s kofeinem, hrozí hádky s přáteli, usínání u filmů a první návraty domů nad ránem. Vary jsou v plném proudu a malebné lázeňské město zdánlivě nikdy nespí. A tak to zkouším taky. Kolem třetího a čtvrtého dne přichází chvíle, kdy se probudíte po Pakočka ve Varech. Umění small-talku a vysoká i nízká karlovarská gastronomie