Cukrář Skála

Cukrář Skála přináší nejnovější trendy v cukrářství, exkluzivní dezerty a inspiraci pro milovníky sladkostí. Objevte moderní gastronomii, lokální speciality a novinky z restaurací Together. Inspirujte se tipy na autentické zážitky a ochutnejte to nejlepší z cukrářského umění.

Útok na Prahu

Cestování s dětmi - Útok na Prahu

Prázdniny v hlavním městě? Jistě! Kdy, když ne teď! Kdo, když ne vy!

České perly bez turistů

Gastrotoulky Lukáše Hejlíka

Lukáš Hejlík – herec, milovník gastronomie a foodblogger. Ví o všem, co se v gastronomii šustne. Lukášovi neunikne díky neustálému cestování jediný trend či novinka. Tentokrát vybral podniky, které chce navštívit letošní léto, protože bez turistů budou mít úplně jinou atmosféru.

NOVÝ KLUB PREMIUM ROHLIK.CZ PŘINÁŠÍ OJEDINĚLÝ ZÁKAZNICKÝ SERVIS

Ojedinělý servis Rohlík.cz - Premium

„PREMIUM je klub pro chytré lidi a milovníky skvělých chutí, kteří ví, že důležitější než sbírat body na pánve, je užívat si kvalitní jídlo a život. Je tu pro všechny, kteří umí se svým časem i penězi smysluplně nakládat. Jednoduše je to zhmotnění naší esence pomáhat lidem jíst a žít lépe,” představuje nový klub Tomáš Čupr, zakladatel Rohlik.cz. NOVÝ KLUB PREMIUM ROHLIK.CZ PŘINÁŠÍ OJEDINĚLÝ ZÁKAZNICKÝ SERVIS

Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich

Stát je povinen nahradit škodu způsobenou právnickým a fyzickým osobám v příčinné souvislosti s krizovými opatřeními, připomíná česká gastronomická špička premiéru Babišovi znění zákona č.  240/2000 Sb. v otevřeném dopise, pod který se podepsali například šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář či Zdeněk Pohlreich a také provozovatelé úspěšných restaurací, jako jsou Tomáš Karpíšek nebo David Petřík. „Většina gastronomických podniků v České republice je Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Stát je povinen nahradit škodu způsobenou právnickým a fyzickým osobám v příčinné souvislosti s krizovými opatřeními, připomíná česká gastronomická špička premiéru Babišovi znění zákona č.  240/2000 Sb. v otevřeném dopise, pod který se podepsali například šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář či Zdeněk Pohlreich a také provozovatelé úspěšných restaurací, jako jsou Tomáš Karpíšek nebo David Petřík. „Většina gastronomických podniků v České republice je Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Několik tipů na gastronomii, kulturu a módu v době karantény

Roušky šijí všichni, kteří mají dostupné šicí stroje

České firmy se snaží zpříjemnit a zjednodušit lidem současnou nelehkou situaci. Síť restaurací Together i Pizza Coloseum zavádí “okénkový” provoz i rozvoz. Posílit imunitu můžete nově s rostlinným Nemlékem Golden s kurkumou. Náladu zlepší nakupování, které podpoří české značky, jako jsou boty Vasky nebo ručně vyráběné batohy Bagind. Společná pomoc potřebným Ani v této nelehké době nezapomíná Together na Několik tipů na gastronomii, kulturu a módu v době karantény

KOKTEJL NOVINKY

Pravidelná várka novinek od KOKTEJLU
ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/80517318-51390aae25075681bd03/

Nouzový plán na víkend: Kam vyrazit v Praze & Tipy, co dělat doma

CITY BEEKEND - Oslaďte si trochu tyto dny třeba klasikou od Cukráře Skály.

Tohle je pátek třináctého se vším všudy… 🙁 Většina pražských akcí byla zrušena nebo přeložena na později. Podniky, pokud taky nejsou zavřené, tak mají omezenou otevírací dobu. Přinášíme vám proto hodně osekaný a netradiční CityBeekend coby průvodce prvním víkendem v nouzovém stavu. Všechny pozvánky zde i u nás na webu prosím berte s rezervou a raději je ověřte přímo u daného organizátora (třeba na Nouzový plán na víkend: Kam vyrazit v Praze & Tipy, co dělat doma

Sladké mámení

Dezerty jsou královská disciplína a neméně důležité než hlavní chod.
Zdroj: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/80246129-26e1b8a255498808c168/

Zdéňo, promiň! Jde u nás dobrá gastronomie ruku v ruce s dobrým designem?

Loga - Catering Foodmasters 3000, design: Nikola Wilde; Long story short, design: studio Kosatko; Vinohradský pivovar, design: Petr Šabach; skupina Together, design: Petr Štěpán

Vedle otázky migrantů, fotbalu, a nově i sazeb DPH na pivo se, jak známo, každý Čech dokonale vyzná ještě ve dvou věcech – v grafickém designu a ve vaření. Vzpomeňme na diskuze pod články o nedávno ukončené soutěži na nové logo Prahy 3. „Já bych to po třech pivech namaloval líp“, myslí si půlka národa. Druhá půlka, ač nepolíbena Zdéňo, promiň! Jde u nás dobrá gastronomie ruku v ruce s dobrým designem?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.