Cukrář Skála

Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Stát je povinen nahradit škodu způsobenou právnickým a fyzickým osobám v příčinné souvislosti s krizovými opatřeními, připomíná česká gastronomická špička premiéru Babišovi znění zákona č.  240/2000 Sb. v otevřeném dopise, pod který se podepsali například šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář či Zdeněk Pohlreich a také provozovatelé úspěšných restaurací, jako jsou Tomáš Karpíšek nebo David Petřík. „Většina gastronomických podniků v České republice je Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Několik tipů na gastronomii, kulturu a módu v době karantény

Roušky šijí všichni, kteří mají dostupné šicí stroje

České firmy se snaží zpříjemnit a zjednodušit lidem současnou nelehkou situaci. Síť restaurací Together i Pizza Coloseum zavádí “okénkový” provoz i rozvoz. Posílit imunitu můžete nově s rostlinným Nemlékem Golden s kurkumou. Náladu zlepší nakupování, které podpoří české značky, jako jsou boty Vasky nebo ručně vyráběné batohy Bagind. Společná pomoc potřebným Ani v této nelehké době nezapomíná Together na Několik tipů na gastronomii, kulturu a módu v době karantény

KOKTEJL NOVINKY

Pravidelná várka novinek od KOKTEJLU
ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/80517318-51390aae25075681bd03/

Nouzový plán na víkend: Kam vyrazit v Praze & Tipy, co dělat doma

CITY BEEKEND - Oslaďte si trochu tyto dny třeba klasikou od Cukráře Skály.

Tohle je pátek třináctého se vším všudy… 🙁 Většina pražských akcí byla zrušena nebo přeložena na později. Podniky, pokud taky nejsou zavřené, tak mají omezenou otevírací dobu. Přinášíme vám proto hodně osekaný a netradiční CityBeekend coby průvodce prvním víkendem v nouzovém stavu. Všechny pozvánky zde i u nás na webu prosím berte s rezervou a raději je ověřte přímo u daného organizátora (třeba na Nouzový plán na víkend: Kam vyrazit v Praze & Tipy, co dělat doma

Sladké mámení

Dezerty jsou královská disciplína a neméně důležité než hlavní chod.
Zdroj: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/80246129-26e1b8a255498808c168/

Zdéňo, promiň! Jde u nás dobrá gastronomie ruku v ruce s dobrým designem?

Loga - Catering Foodmasters 3000, design: Nikola Wilde; Long story short, design: studio Kosatko; Vinohradský pivovar, design: Petr Šabach; skupina Together, design: Petr Štěpán

Vedle otázky migrantů, fotbalu, a nově i sazeb DPH na pivo se, jak známo, každý Čech dokonale vyzná ještě ve dvou věcech – v grafickém designu a ve vaření. Vzpomeňme na diskuze pod články o nedávno ukončené soutěži na nové logo Prahy 3. „Já bych to po třech pivech namaloval líp“, myslí si půlka národa. Druhá půlka, ač nepolíbena Zdéňo, promiň! Jde u nás dobrá gastronomie ruku v ruce s dobrým designem?

POŘÁD SE NĚCO DĚJE

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/80328817-4fc503be9767d1a4d387/

Pořád se něco děje

Foto barmanské show

ZDÁ SE, ŽE ANI V ROCE 2020 NEBUDE NOUZE O ZAJÍMAVÉ AKCE, SOUTĚŽE A FESTIVALY. JEN ZA POSLEDNÍ TŘI MĚSÍCE SE TOHO UDÁLO VÍCE NEŽ DOST. PREMIER WINES & SPIRITS USPOŘÁDALI TRADIČNÍ GALADEGUSTACI V KAISERŠTEJNSKÉM PALÁCI A NOVÁ DISTRIBUČNÍ SPOLEČNOST WITHOUT VE SPOLUPRÁCI S BAREM HEMINGWAY PŘEDSTAVILA U PŘÍLEŽITOSTI SUCHÉHO ÚNORA PRVNÍ POP-UP S RYZE NEALKOHOLICKÝMI KOKTEJLY U NÁS. V TUTO CHVÍLI UŽ JSOU TAKÉ Pořád se něco děje

Z kuchařské olympiády přivezli stříbro a bronz. Měli jsme vyšší ambice, shodují se čeští reprezentanti

Na olympiádě se šéfkuchaři naučí spoustu technik, zoceluje je to a inspiruje, shrnují šéfkuchař Martin Svatek a manažer Tomáš Popp. Nejsme spokojeni, budeme makat ještě víc, shodují se. Zkusili jsme tlačit národní gastronomii, ale pro komisaře byl muflon příliš zvěřinový. Je potřeba se vrátit k drahým surovinám, které pochopí i komisaři z Asie nebo Ameriky. Z kuchařské olympiády přivezli stříbro a bronz. Měli jsme vyšší ambice, shodují se čeští reprezentanti

Čeští kuchaři si vezou z olympiády stříbro za regiony

Čeští kuchaři s medailemi

Ve dnech 15.-19. února 2020 proběhl v německém Stuttgartu už osmý ročník kuchařské olympiády, na kterou přijelo až 2000 kuchařů z 59 zemí světa. Soutěže se zúčastnily národní seniorské a juniorské týmy, dále vojenské, catering, regionální týmy ale i  jednotlivci. Letošní olympiády se podruhé zúčastnil i kuchařský tým společnosti InterGast složený z bývalých členů národního týmu České republiky, Čeští kuchaři si vezou z olympiády stříbro za regiony

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.