Cukrář Skála

Cukrář Skála je synonymem pro vynikající cukrářské umění v Praze. S důrazem na kvalitu a inovace, nabízíme široký výběr dortů a sladkostí, které uspokojí každého gurmána. Navštivte nás a nechte se unést chutí pravého cukrářského mistrovství.

Kašpárek, Pohlreich a spol. píší vládě: Restaurace a kavárny jsou v ohrožení

Šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich

Známi čeští šéfkuchaři, restauratéři, majitelé barů a kaváren, poslali o víkendu otevřený dopis adresovaný premiérovi a vládě. „Většina gastronomických podniků v České republice je dnes ve vážném ohrožení,“ upozorňují v dopise, pod kterým jsou podepsaní kuchaři Radek Kašpárek, Zdeněk Pohlreich, Jan Punčochář nebo známý restauratér Tomáš Karpíšek. Šéfkuchaři dále zmiňují, že podle rozboru právních kanceláří na současnou situaci pamatuje zákon Kašpárek, Pohlreich a spol. píší vládě: Restaurace a kavárny jsou v ohrožení

Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Šéfkuchař a restauratér Zdeněk Pohlreich

Stát je povinen nahradit škodu způsobenou právnickým a fyzickým osobám v příčinné souvislosti s krizovými opatřeními, připomíná česká gastronomická špička premiéru Babišovi znění zákona č.  240/2000 Sb. v otevřeném dopise, pod který se podepsali například šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář či Zdeněk Pohlreich a také provozovatelé úspěšných restaurací, jako jsou Tomáš Karpíšek nebo David Petřík. „Většina gastronomických podniků v České republice je Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Stát je povinen nahradit škodu způsobenou právnickým a fyzickým osobám v příčinné souvislosti s krizovými opatřeními, připomíná česká gastronomická špička premiéru Babišovi znění zákona č.  240/2000 Sb. v otevřeném dopise, pod který se podepsali například šéfkuchaři Radek Kašpárek, Jan Punčochář či Zdeněk Pohlreich a také provozovatelé úspěšných restaurací, jako jsou Tomáš Karpíšek nebo David Petřík. „Většina gastronomických podniků v České republice je Pohlreich, Karpíšek, Punčochář a spol. píšou Babišovi: Jsme ve vážném ohrožení

Několik tipů na gastronomii, kulturu a módu v době karantény

Roušky šijí všichni, kteří mají dostupné šicí stroje

České firmy se snaží zpříjemnit a zjednodušit lidem současnou nelehkou situaci. Síť restaurací Together i Pizza Coloseum zavádí “okénkový” provoz i rozvoz. Posílit imunitu můžete nově s rostlinným Nemlékem Golden s kurkumou. Náladu zlepší nakupování, které podpoří české značky, jako jsou boty Vasky nebo ručně vyráběné batohy Bagind. Společná pomoc potřebným Ani v této nelehké době nezapomíná Together na Několik tipů na gastronomii, kulturu a módu v době karantény

KOKTEJL NOVINKY

Pravidelná várka novinek od KOKTEJLU
ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/80517318-51390aae25075681bd03/

Nouzový plán na víkend: Kam vyrazit v Praze & Tipy, co dělat doma

CITY BEEKEND - Oslaďte si trochu tyto dny třeba klasikou od Cukráře Skály.

Tohle je pátek třináctého se vším všudy… 🙁 Většina pražských akcí byla zrušena nebo přeložena na později. Podniky, pokud taky nejsou zavřené, tak mají omezenou otevírací dobu. Přinášíme vám proto hodně osekaný a netradiční CityBeekend coby průvodce prvním víkendem v nouzovém stavu. Všechny pozvánky zde i u nás na webu prosím berte s rezervou a raději je ověřte přímo u daného organizátora (třeba na Nouzový plán na víkend: Kam vyrazit v Praze & Tipy, co dělat doma

Sladké mámení

Dezerty jsou královská disciplína a neméně důležité než hlavní chod.
Zdroj: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/80246129-26e1b8a255498808c168/

Zdéňo, promiň! Jde u nás dobrá gastronomie ruku v ruce s dobrým designem?

Loga - Catering Foodmasters 3000, design: Nikola Wilde; Long story short, design: studio Kosatko; Vinohradský pivovar, design: Petr Šabach; skupina Together, design: Petr Štěpán

Vedle otázky migrantů, fotbalu, a nově i sazeb DPH na pivo se, jak známo, každý Čech dokonale vyzná ještě ve dvou věcech – v grafickém designu a ve vaření. Vzpomeňme na diskuze pod články o nedávno ukončené soutěži na nové logo Prahy 3. „Já bych to po třech pivech namaloval líp“, myslí si půlka národa. Druhá půlka, ač nepolíbena Zdéňo, promiň! Jde u nás dobrá gastronomie ruku v ruce s dobrým designem?

Pořád se něco děje

Foto barmanské show

ZDÁ SE, ŽE ANI V ROCE 2020 NEBUDE NOUZE O ZAJÍMAVÉ AKCE, SOUTĚŽE A FESTIVALY. JEN ZA POSLEDNÍ TŘI MĚSÍCE SE TOHO UDÁLO VÍCE NEŽ DOST. PREMIER WINES & SPIRITS USPOŘÁDALI TRADIČNÍ GALADEGUSTACI V KAISERŠTEJNSKÉM PALÁCI A NOVÁ DISTRIBUČNÍ SPOLEČNOST WITHOUT VE SPOLUPRÁCI S BAREM HEMINGWAY PŘEDSTAVILA U PŘÍLEŽITOSTI SUCHÉHO ÚNORA PRVNÍ POP-UP S RYZE NEALKOHOLICKÝMI KOKTEJLY U NÁS. V TUTO CHVÍLI UŽ JSOU TAKÉ Pořád se něco děje

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.