Sia restaurant

Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

street food

  Olympijské hry 2024 skončily a s nimi také Olympijský festival v Mostě, který ukázal, že i na velkých sportovních událostech se dá stravovat zdravě a kvalitně. Olympijský festival Během sedmnácti dní navštívilo Olympijský festival u jezera Most. Téměř sedmdesát tisíc diváků, kteří měli možnost přivítat české olympioniky a vyzkoušet si na padesát různých sportovních Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

Jídla mě baví, rád si je i kreslím

článek v časopise Reporter
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1O5P4mNKDb7KiLnE9dUJkDQyI7mfXex92/view

Dřív zapadlý kout Šumavy, dnes turistický magnet. A rozvoj Lipna nekončí

článek v časopise Ekonom
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/11vFHPmsGNToXREYmUlMfykMgUwxO0kUf/view

Z vybydlené obce v turistický magnet. Jsme ve třetině rozvoje Lipna, říká investor

článek v hospodářských novinách
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1QJnay-h8uKnpe_CWS_XahXUilsZhw6ou/view

Do asijské restaurace SIA dorazilo Gin&Tonic letní menu: Nabídne 4 jedinečné drinky!

Gin a Tonic

Po loňské pauze se do asijské restaurace SIA vrátilo ještě lepší Gin&Tonic letní menu, za kterým stojí barmanský tým v čele s Irinou Shymkovou. Můžete tak každý den až do konce srpna si udělat exotický, nebo elegantní večer na zahrádce v centru Prahy. A to i díky ginu Santa Ana do kterého se extrahují čtyři Do asijské restaurace SIA dorazilo Gin&Tonic letní menu: Nabídne 4 jedinečné drinky!

Sladkokyselé lepkavé tofu v asijském stylu – bleskový recept bez masa plný chuti

sladkokyselé tofu

Tofu je tradiční ingrediencí v mnoha asijských kuchyních. Pokud zvolíte uzené tofu, konečné jídlo bude mít o to výraznější chuť. Stejně důležitá je i omáčka, která je lehce pikantní. Nebojte se jídlo obměňovat a přidat třeba další zeleninu, zkuste brokolici, pak choi, červenou papriku nebo hlívu. Suroviny uzené tofu (např. Smoked tofu Lunter) 180 g sójová Sladkokyselé lepkavé tofu v asijském stylu – bleskový recept bez masa plný chuti

gurmánské menu

gurmanské menu
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/16aRvSRt6IY50JFkF8l_BaIHels4aeQy1/view

Miluju chilli papričky

článek v časopise Glanc
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1cFCz6NgmLTYAK4ONQgm7lpYr1TysjhJZ/view  

Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací

shitake houby

Na pokácených částech dubových stromů pěstují asijské houby shiitake, prodávají je a sami také jedí. Tvrdí, že nemoci se jim vyhýbají. Manželé Markéta a Dalibor Sýkorovští před lety založili houbovou farmu a všechno vsadili na jednu kartu. Nebo spíš houbu. Vyplatilo se to, jek nedávno prozradili pro web Toprecepty.cz. Z Ameriky na vesnici „První farmu Farmu založili na odpadu z lesa. Dnes pěstují delikátní houby a dodávají je do obchodů i špičkových restaurací

Autentické čínské mapo tofu s vepřovým masem

čínské tofu

Mapo tofu je jedním z nejoblíbenějších pokrmů sečuánské kuchyně. Kousky tofu se dusí v bohaté pikantní a slaně kořeněné omáčce spolu s čerstvým česnekem a šalotkou a malým množstvím mletého vepřového masa pro zvýraznění chuti. Podávejte s dušenou rýží a připravte rychlou, chutnou a zdravou večeři na všední den! Suroviny mleté vepřové maso (nebo krůtí či Autentické čínské mapo tofu s vepřovým masem

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.