Sia restaurant

Podzimní pivní speciál v pražské brasserii Bruxx

sládci připravující pivo

V těchto dnech se v úvalském pivovaru Libertas připravuje nový pivní speciál, který bude k ochutnání pouze na dvou místech v Praze, a to brasserii Bruxx a také v restaurantu Sia, a to navíc pouze po dobu jednoho měsíce. Bruxx je vyhlášený velkým výběrem belgických piv, ale také tím, že od svého otevření spolupracuje s tuzemskými minipivovary. „Naši hosté si speciál budou moci objednat již od Podzimní pivní speciál v pražské brasserii Bruxx

Srpen v obrázcích

Srpen byl u mě ve znamení většího klidu než obvykle. Spousta práce vyvrcholila Social Datem, odjela jsem si odpočinout na wellness víkend a rozhoupala se k vyřešení věcí, který jsem měla v hlavě už dlouho. Díky tomu jsem se pak držela víc doma, soustředila se na svoje věci a i proto se k tomuhle shrnutí dostávám až teď. Nakonec to byl Srpen v obrázcích

Ego nechte doma

článek Ego nechte doma
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1XTBnQSc_MHwBVBa-U6oJRvUCcpdyBj0j/view

Sia zve po roce na další pálivou degustaci

chilli papričky na prkénku

Právě dnes startuje v pražské restauraci Sia čtvrtý ročník akce zasvěcené pálivým pokrmům. Novinkou Sia taste: chilli je nová forma ochutnávek v podobě degustačních talířů pro dvě osoby a jiná je i sestava čtyř papriček, s nimiž tým šéfkuchaře Jiřího Štifta v pokrmech pracuje. Hlavními hrdinkami pokrmů jež se budou v restauraci Sia od 16. do 26. září v rámci Sia Sia zve po roce na další pálivou degustaci

Design Deli

stránka z časopisu
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1T4Ed8b5ag8tlYQkwvx5kgEz_B94gcNO7/view

Kančí, segedýn, mango či arašídy. I plněné knedlíky umíme dělat sexy, říká šéfkuchař

Kančí, segedýn, mango či arašídy. I plněné knedlíky umíme dělat sexy, říká šéfkuchař

V tuzemsku je možná největší expert na knedlíky. Kuchař Jan Pípal je v pražské restauraci Vinohradský parlament vaří skoro denně. Jeho specialitou jsou knedlíky plněné. Nejen ovocem, nýbrž i masem. Teď má na menu třeba knedlík plněný uzeným jazykem přelitý křenovou omáčkou. Do knedlíku se dá vlastně schovat skoro jakákoli „česká klasika“. Třeba koprovka nebo segedín. Kančí, segedýn, mango či arašídy. I plněné knedlíky umíme dělat sexy, říká šéfkuchař