Sia restaurant

3 tipy na lednové gastroakce: zabijačka, oslava nového roku a hody v Bangkoku

Pokrmy v Sia restauraci

Tradiční zabijačka, oslavy nového roku a výlet do Bangkoku. Tipy na lednové akce jsou tu! Zabijačky sněz, co můžeš Vedle naprosté klasiky, jako jsou jitrnice a tlačenky přichází Vinohradský Parlament s novinkou, kdy si hosté mohou dát za 299 Kč „all you can eat“. V základu dostanou tři chody  – vepřový sulc, polévku „prdelačku“ a zabijačkový talíř. Pokud nebudou mít dost, 3 tipy na lednové gastroakce: zabijačka, oslava nového roku a hody v Bangkoku

Rýžový koláč, závitky i nakládaná zelenina. Co se jí v Asii při oslavách nového lunárního roku?

Už v sobotu bude celá Asie slavit nový lunární rok, kdy se období prasete přehoupne do období krysy. Oslavy nového čínského roku už dávno nejsou výsadou pouze asijského kontinentu, stále větší oblibě se těší i u nás v České republice. Nasát slavnostní atmosféru a ochutnat typické asijské delikatesy můžete poslední lednový víkend v restauraci Sia. Speciální menu dával dohromady šéfkuchař Rýžový koláč, závitky i nakládaná zelenina. Co se jí v Asii při oslavách nového lunárního roku?

Parlament chystá zabijačku, Sia nový rok

Už tento čtvrtek uspořádá restaurace Vinohradský Parlament klasickou českou zabijačku. Asijská Sia, jež rovněž patří do gastronomické skupiny Together, se zase chystá přivítat nový lunární rok, který se láme z pátku na sobotu. Tradiční zabijačka se ve Vinohradském Parlamentu a v prostorách před ním uskuteční 23. ledna. Šéfkuchař Jan Pípal si kromě svého týmu vezme na pomoc Parlament chystá zabijačku, Sia nový rok

Instalatér uspěl v gastrobyznysu

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/75630468-da4749c895b4e4cdb0c6/

Gastronomický zážitek nový lunární rok v Sia – Praha

V asijské Sie proběhly 24. a 25. ledna oslavy nového čínského roku, menu, v němž nechybí pravé vietnamské a čínské pokrmy, sestavoval šéfkuchař Jiří Štift ve spolupráci s vietnamským kuchařem Kevinem Nguyen Vietem. Oslavy nového lunárního roku dle asijských zvyklostí Den, kdy období prasete přejde do období krysy, letos připadá na sobotu 25. ledna. Pod vedením vietnamského kuchaře Kevina Gastronomický zážitek nový lunární rok v Sia – Praha

České textilní potrubí pro klimatizaci mají i v Medině. Firma šije látkové rukávy i v Číně a Mexiku

Čerstvý vzduch může do restaurací a dalších veřejných prostor proudit nejen plechovým potrubím. Šířit jej mohou i pod stropy zavěšené pestrobarevné textilní rukávy. Takové, jaké vyrábí česká rodinná firma Příhoda. Z Hlinska své produkty vyváží do celého světa. Když zvednete hlavu v kanceláři, továrně nebo kavárně, pravděpodobně pod stropem uvidíte vzduchotechniku nebo vyústění klimatizace. Různé mřížky, trysky, plechová České textilní potrubí pro klimatizaci mají i v Medině. Firma šije látkové rukávy i v Číně a Mexiku

České textilní potrubí mají i v Medině

Čerstvý vzduch může do restaurací a dalších veřejných prostor proudit nejen plechovým potrubím. Šířit jej mohou i podstropy zavěšené pestrobarevné textilní rukávy.Takové, jaké vyrábí česká rodinná firma Příhoda. Z Hlinska své produkty vyváží do celého světa.

Z Nepálu až do Prahy: Shajan (30) tu vaří tradiční asijské dobroty, nejvíce ho zaujaly české knedlíky

Odmalička se Shajan Thokar (30) pohyboval v kuchyni. Své první jídlo prý navařil někdy okolo osmi let, a když dospíval, bylo nasnadě, čím by se jednou chtěl živit: kuchařinou. Touha po poznání a „novém dobrodružství“ ho z dalekého Nepálu přilákala až do Prahy, kde už rok připravuje ty nejvybranější asijské pokrmy. Které by vám doporučil? Shajan pochází z kraje Dolakha, Z Nepálu až do Prahy: Shajan (30) tu vaří tradiční asijské dobroty, nejvíce ho zaujaly české knedlíky

NEVESELÝ ŽIVOT MATKY ČESKÉ KUCHYNĚ

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/73158014-3e266dce15f0ec076131/

Chceme šéfkuchaře, který pije pivo, říká spolumajitel restaurace Sia David Petřík

David Petřík a Viktor Kaplan provozují již sedm restaurací. „Sázíme na velikost a stabilitu, proto máme provozovny velké. To by pomohlo ustát možný příchod krizového období, kdy klesne kupní síla a malé podniky krachují,“ říká David Petřík v dalším dílu pořadu Recept na úspěch. Podívejte se. Gastronomická skupina Together provozuje restauraci Sia, cukrárny Cukrář Skála, restaurace Bruxx a Vinohradský Parlament, Chceme šéfkuchaře, který pije pivo, říká spolumajitel restaurace Sia David Petřík

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.