Sia restaurant

Indonéské menu v restaurantu Sia se povedlo, co bude dál?

asijské jídlo

Indonéské menu v restaurantu Sia se povedlo, co bude dál? Zpestřit si víkend výjimečným gastro zážitkem je podle nás bezva nápad. Jedna z našich nejoblíbenějších restaurací Sia nabídla hostům naví indonécké speciality, které podzimní ponurost skvěle prozářily.   Kromě běžného menu jsme si tak mohli dát (a taky jsme si dali) skvostný nasi goreng s Indonéské menu v restaurantu Sia se povedlo, co bude dál?

Zimní gastrotipy

Zimní gastro tipy: Brunch bez dětí, indonéská kuchyně i minimalistická jídla Nasi goreng od kuchařů z Bali a západní Indonésie, brunche pouze pro dospělé nebo úplně nová restaurace Hanzu. I v zimě se můžete těšit na spoustu dobrého jídla a pití. Server Lidovky.cz přináší pár tipů na originální gastroakce. Indonéská kuchyni od kuchařů z Bali Zimní gastrotipy

Mixér: nové snídaňové prostory, indonéská kuchyně nebo průvodce tím nejlepším

Asijské kuře

Mixér: nové snídaňové prostory, indonéská kuchyně nebo průvodce tím nejlepším Restaurace Sia nabízí hostům indonéskou kuchyni Jiří Štift, šéfkuchař asijské restaurace Sia, která spadá do sítě podniků Together, připravil se svým asijským týmem týden indonéské kuchyně. Do 24. listopadu budou servírovat nejznámější indonéské pokrmy, jako je nasi goreng, pepes ikan nebo indonéský dezert martabak manis. Tematické Mixér: nové snídaňové prostory, indonéská kuchyně nebo průvodce tím nejlepším

Zápisník Barbory Pánkové: Princip zvědavosti

kuchař v Sia restauraci

Spouštění novinek jde ruku v ruce s přetlakem zájmu. To je případ nové streamovací služby Disney+ z tohoto týdne, u které měli uživatelé první den problémy s připojením. Můžeme ale zůstat i v lokálních podmínkách, například u iVysilani.cz České televize a každoročních potíží se sledováním prvních dílů StarDance. Jako by tvůrci nepočítali, že o to Zápisník Barbory Pánkové: Princip zvědavosti

30 let svobody, aneb co se z měnilo v české gastronomii

30 let svobody, aneb co se z měnilo v české gastronomii 13. 11. 2019 6:00:00 30 let svobodyTeď je čas, kdy všichni hodnotí, rekapitulují, ohlíží se a vzpomínají. Ne jinak tomu bude u mě. Ale proto, že píši blog šéfkuchařův deník, hodilo by se, abych se podíval na těch uplynulých 30 let okem šéfkuchaře a 30 let svobody, aneb co se z měnilo v české gastronomii

Sia chystá indonéské speciality

asijské kuře s rýží

Restaurace Sia nabídne svým hostům indonéskou kuchyni přímo z rukou kuchařů z Bali a západu Indonésie Jiří Štift, šéfkuchař asijské restaurace Sia, která spadá do sítě podniků Together, připravil se svým asijským týmem týden indonéské kuchyně. Ve dnech 13. – 24. listopadu budou servírovat nejznámější indonéské pokrmy, jako je nasi goreng, pepes ikannebo indonéský dezert martabak manis. Tematické dny se u hostů restaurace Sia těší velké oblibě, už proběhly ramenové dny, dny pálivých Sia chystá indonéské speciality

Restaurace Sia: týden indonéské kuchyně

RESTAURACE SIA: TÝDEN INDONÉSKÉ KUCHYNĚ – PRAHA Jiří Štift, šéfkuchař asijské restaurace Sia, která spadá do sítě podniků Together, připravil se svým asijským týmem týden indonéské kuchyně. Ve dnech 13. – 24. listopadu budou servírovat nejznámější indonéské pokrmy, jako je nasi goreng, pepes ikan nebo indonéský dezert martabak manis. Tematické dny se u hostů restaurace Restaurace Sia: týden indonéské kuchyně

YOUNG KNIVES / MLADÍ A POTETOVANÍ. Rozhovor s indonéskými kuchaři

indonéští kuchaři

Jak dlouho žijete v Čechách? Ferri: Teď to bude pět měsíců, co jsme tady. Pocházíte i ze stejné části Indonésie?  Rikky: Ne ne, já jsem původem z Jakarty, ale vyrůstal jsem na Bali. Miluju Bali! Ferri: Já jsem ze západní části Indonésie, na Bali to mám 19 hodin autem, bohužel. Je něco, po čem se vám stýská? Ferri: Mně opravdu YOUNG KNIVES / MLADÍ A POTETOVANÍ. Rozhovor s indonéskými kuchaři

KUCHYŇ DIVADELNÍM JEVIŠTĚM

kuchaři ve článku

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/70534712-6388a3d7ab9c435a3351/

Thajské nudle Pad Thai podle Jiřího Štifta

thajské nudle

Pad Thai – thajské rýžové nudle smažené s vejcem, krevetami, čerstvou jarní cibulkou a klíčky, dochucené pikantní sladkokyselou omáčkou jsou v podání Jiřího Štifta prostě nepřekonatelné… DO 30 MINUT 4 PORCE Na návštěvě v kuchyni Jiřího Štifta jsme toho v rekordním čase 60 minut zvládli opravdu dost. Během povídání o tom, kde Jirka čerpá inspiraci Thajské nudle Pad Thai podle Jiřího Štifta

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.