Sia restaurant

Od Psa k Praseti v asijské restauraci SIA

asijské jídlo

Lunární nový rok, tedy den, kdy se střídají znamení čínského zvěrokruhu a rok Psa se mění na období Prasete, připadá letos na 5. února. Pokud byste se rádi seznámili s tím, jak Asiaté nový rok oslavují, navštivte na začátku února restauraci Sia. Pod vedením vietnamského kuchaře Kevina Nguyena Viet Lama zde budou už od neděle 3. Od Psa k Praseti v asijské restauraci SIA

Kapr? Zapomeňte. Dejte si šneky a ústřice!

Nechce se vám na Štědrý den sedět doma a sledovat pohádky nebo se vám při představě vyvařování a celodenních stresů s přípravami rosí čelo hrůzou? Tak přesně pro vás některé restaurace servírují speciální sváteční menu. Výjimečné menu chystá restaurace Ginger & Fred, sídlící v sedmém patře ikonického Tančícího domu, s jedinečným výhledem na Hradčany. „Namísto Kapr? Zapomeňte. Dejte si šneky a ústřice!

Snails for Christmas? Unusual Czech Tradition at Vinohradský Parlament

šneci v míse

Maybe you’ve heard of Czech families eating Carp on Christmas Eve, but how about snails? Eating snails on the 24th of December was once a popular Czech Christmas tradition; one that restaurant Vinohradský Parlament is bringing back. The perfect dish for tourists who want to experience something truly Czech this Christmas season! Vinohradský Parlament is a traditional Czech restaurant Snails for Christmas? Unusual Czech Tradition at Vinohradský Parlament

Restaurace, které musíte navštívit

letecký pohled na restauraci

Zas a znova Nejbližší obec se jmenuje Hlubočinka, jedno z typických „satelitních městeček“, která v posledních pětadvaceti letech vyrůstala kolem Prahy. Potenciálních strávníků by tu tedy mělo být dost, restauraci v blízkosti školky a sportovního centra jako by pronásledovala smůla. A tak se tu za posledních pár let vystřídalo několik podniků s různými jmény i ambicemi, od steaků až po italskou kuchyni. Žádný moc dlouho nevydržel. Možná i proto se nový Restaurace, které musíte navštívit

Dárky pod stromeček? Nezoufejte a inspirujte se!

vánoční ozdoba

Štědrý den se kvapem blíží a prosinec se nese ve znamení příprav na Vánoce. Pokud stále nemáte nakoupené dárky pod stromeček, nebo si nevíte rady, co letos vymyslíte za překvapení, nezoufejte. Máme pro vás několik tipů, kterými můžete potěšit svoje nejbližší. Nic nepotěší víc než přešlapy druhých Nedaří se vám sehnat vánoční dárky nebo vám Dárky pod stromeček? Nezoufejte a inspirujte se!

Češi chodí stále častěji na štědrovečerní večeři do restaurací

lidé na štědrovečerní večeři

Ještě před nedávnem by si štědrovečerní večeři dal v restauraci málokdo. Dnes se tento trend mění. Kromě single jedinců si je stále častěji začínají dopřávat celé rodiny. Jak ukázal průzkum gastronomického průvodce Restu, restaurace na tento čas oproti loňsku zaznamenaly 50% nárůst rezervací. V nabídce restaurací je česká rybí klasika, kterou stále častěji doplňuje i prvorepublikové Češi chodí stále častěji na štědrovečerní večeři do restaurací

Češi tráví štědrovečerní večeři v restauracích stále raději, počet rezervací vzrostl meziročně o 50 %

šneci na talíři a pivo

Průvodce RESTU, který usadil ke stolu v restauracích už více než 10 milionů hostů,  přináší společně s gastronomickou skupinou TOGETHER tipy, na co a kam zavítat během vánočních svátků. V nabídce je česká rybí klasika, stále oblíbenější prvorepublikové šnečí menu nebo naopak zcela netradiční asijské pokrmy.  Na Štědrý den eviduje Restu.cz  nárůst rezervací o 50 % v porovnání Češi tráví štědrovečerní večeři v restauracích stále raději, počet rezervací vzrostl meziročně o 50 %

Step Into Asia at Sia Restaurant

asijské jídlo v miskách

In just one year, Sia has become the most popular Asian fusion restaurant in the capital. Located in Prague’s Nové Město, stepping into this restaurant is like stepping out of Europe and directly into a modern Asian night market. This Saturday will be the first anniversary of the restaurant’s opening. But what is the key to Sia Step Into Asia at Sia Restaurant

Tohle je kniha, díky které milujete Cukráře Skálu, Bruxx nebo Siu

David Petřík

David Petřík vlastní společně s Viktorem Kaplanem gastronomickou alianci Together, která sdružuje podniky jako Cukrář Skála, Bruxx, Sia, Vinohradský Parlament nebo Potrefená husa v Hybernské. V gastronomii se pohybuje už 20 let a říká, že na to, jak jeho podniky vypadají a jak se v nich cítíte, měl vliv kultovní americký kuchař Anthony Bourdain. Co?  Tohle je kniha, díky které milujete Cukráře Skálu, Bruxx nebo Siu

Naučte se vařit, péct nebo míchat. Tohle jsou kuchařské školy, kde se nespálíte

interiér kuchyně

V okamžiku, kdy můžete někomu blízkému naservírovat dokonale připravené rizoto, makronku nebo vlastnoručně umíchaný koktejl, se dostavuje těžko uchopitelný pocit blaha. Stupňuje se tím víc, čím lepší zážitek můžete svému okolí přichystat.   A k tomu je zapotřebí nejen nadšení a zápal, ale také vzdělání, přinejmenším dílčí. O své zkušenosti se s vámi naštěstí mohou podělit zkušení profesionální kuchaři, Naučte se vařit, péct nebo míchat. Tohle jsou kuchařské školy, kde se nespálíte

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.