Sia restaurant

Konec rakvičkám se šlehačkou! Češi milují asijské dezerty. Zkuste Wattalappam, mochi a kokosové lívance

Pudink sticky toffee s mangovo-banánovým čatní

Kdo si rád dopřeje něco sladkého na zub, nemohl si v poslední době nevšimnout jisté změny. Už se nechodí na rakvičky se šlehačkou, objekty našich hříšných sladkých myšlenek mají exotická jména, nezvyklé tvary i složení. S rostoucí oblibou asijské popkultury jsme si zvykli potkávat vedle obvyklých českých příchutí i ty importované. Objevují se speciálky prodávající Konec rakvičkám se šlehačkou! Češi milují asijské dezerty. Zkuste Wattalappam, mochi a kokosové lívance

Nepálský kuchař vařil tak skvěle až se dostal do Ostravy. Zkuste jeho momos. Zvládá i milovanou dršťkovku

sia knedlíčky

Nepálský kuchař Tamang Prem Bahadur pochází z himálajské vesničky nedaleko základního tábora u Annapúrny, který se nachází ve výšce 4130 metrů nad mořem. V nedalekém hotelu Himalaya začínal kuchařskou kariéru, která ho zavedla i do základního tábora na Mount Everestu. Nakonec doputoval až do Čech. Annapúrna je se svými 8091 metry desátou nejvyšší horou světa. Nepálský kuchař vařil tak skvěle až se dostal do Ostravy. Zkuste jeho momos. Zvládá i milovanou dršťkovku

Novinky

článek v novinách Estate
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1FXU26Is3FRzzXLFoR57DPRs0tT1MJ6Ht/view

Sladká revoluce VE ZNAMENÍ CUKRU A KOŘENÍ

článek v časopisu Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1bMtakf9iDjb3upvc3oM5niQUe5TyvaN9/view

Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

slavení den matek

Oslava nejdůležitějších žen našich životů se blíží, tak ji neprošvihněte! Den matek letos připadá na 12. května – je ideální čas vybrat dárek, který vaší mamince vykouzlí úsměv na tváři. Miluje vaše maminka gastronomii? Baví jí zkoušet nové recepty, listuje ráda kuchařskými knihami a užívá si společné chvíle u stolu? Nebo je prostě „jen“ nejlepší kuchařka a chcete jí Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

Konec knedlíkům. Vyměňte je za ty asijské. Zkuste dim sum a jiné knedlíčky všeho druhu podle šéfkuchařky

knedlíčky dim dum

Knedlíčky dim sum jsou doslova synonymem pro asijský street food. U nás se bohužel takové stánky vyskytují jen zřídkakdy, spíš v rámci gastronomických festivalů. Můžete si na ně aspoň zajít do restaurace, protože dnes už se dim sum na menu objevují častěji. Pokud zrovna žádný šikovný podnik v okolí nemáte, nebo si chcete otestovat svoji Konec knedlíkům. Vyměňte je za ty asijské. Zkuste dim sum a jiné knedlíčky všeho druhu podle šéfkuchařky

V úkrytu elixíru mládí, okolo réva a chmel

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1byPFo1YYJYq1EQrOfebqEirvsWn9U4oC/view

Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

David Petřík

Na pražskou gastromapu přibude nový ambiciózní podnik pro čtyři sta hostů. „Řekli jsme si, že si ještě jednou vyhrneme rukávy,“ nastiňuje velké plány David Petřík z Together a vysvětluje, proč staví restaurace jako nízkonákladovou leteckou společnost. Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, Cukrář Skála, Brambory, Bistro Sisters, ale také silná cateringová síť, mimo jiné pro Pražský hrad. Skupina Together Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

Obsah

článek v časopise Gurmet
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1NdOw54bggyKhUh7sh04VPvNHcq90UqGC/view

Kuchař na grilu: Poprvé jsem vařil v pěti letech v zahradní kuchyni, říká Jakub z Tsuri

kuchař

Magazín PATRIOT pokládá v anketě Kuchař na grilu krátké otázky, na které dostává krátké odpovědi od různých kuchařů z našeho kraje. Tentokrát na ně odpovídal Jakub Lašek z Tsuri sushi & fusion. Ostravská gastronomie se má čím chlubit. Mezi vyhlášené podniky patří i asijská restaurace Tsuri sushi & fusion, která sídlí v Porubě. Restauraci založil Kuchař na grilu: Poprvé jsem vařil v pěti letech v zahradní kuchyni, říká Jakub z Tsuri

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.