Vinohradský Parlament

Kynuté knedlíky s borůvkami podle šéfkuchaře Jana Pípala

kynuté borůvkové knedlíky

Kynuté knedlíky jsou tradičním pokrmem, v nichž se borůvky báječně vyjímají. Šéfkuchař Vinohradského Parlamentu Jan Pípal se podělil o svůj recept, a tak i vy si můžete doma připravit toto oblíbené jídlo podle mistra svého řemesla. Suroviny polohrubá mouka 200 g hrubá mouka 200 g droždí 15 g cukr krupice trochu do kvásku vlažné mléko 260 ml vejce 1 ks sůl 1 Kynuté knedlíky s borůvkami podle šéfkuchaře Jana Pípala

Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

street food

  Olympijské hry 2024 skončily a s nimi také Olympijský festival v Mostě, který ukázal, že i na velkých sportovních událostech se dá stravovat zdravě a kvalitně. Olympijský festival Během sedmnácti dní navštívilo Olympijský festival u jezera Most. Téměř sedmdesát tisíc diváků, kteří měli možnost přivítat české olympioniky a vyzkoušet si na padesát různých sportovních Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

Dřív zapadlý kout Šumavy, dnes turistický magnet. A rozvoj Lipna nekončí

článek v časopise Ekonom
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/11vFHPmsGNToXREYmUlMfykMgUwxO0kUf/view

Z vybydlené obce v turistický magnet. Jsme ve třetině rozvoje Lipna, říká investor

článek v hospodářských novinách
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1QJnay-h8uKnpe_CWS_XahXUilsZhw6ou/view

Chutě

článek v časopise Svět Ženy
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1WUwcS8QHdol8l5Zjeqjde86iFmj7ycRX/view

Langoš 6krát jinak ve Vinohradském Parlamentu

langoš 6x jinak

Kdo by neznal langoše. Smažené bramborové placky, které se díky své univerzálnosti dají připravit na nekonečno způsobů. Langoš s česnekem, sýrem a kečupem je sice klasika, ale s jelením tatarákem, pikantní hovězí hrudí nebo trhanou pečenou kachnou si v kiosku nedáte. Ochutnat je ale můžete ve Vinohradském Parlamentu, kde v červenci mají speciální langošovou akci. Langoš 6krát jinak ve Vinohradském Parlamentu

Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

slavení den matek

Oslava nejdůležitějších žen našich životů se blíží, tak ji neprošvihněte! Den matek letos připadá na 12. května – je ideální čas vybrat dárek, který vaší mamince vykouzlí úsměv na tváři. Miluje vaše maminka gastronomii? Baví jí zkoušet nové recepty, listuje ráda kuchařskými knihami a užívá si společné chvíle u stolu? Nebo je prostě „jen“ nejlepší kuchařka a chcete jí Potěšte nejlepší kuchařky na světě. Dárky ke Dni matek pro milovnice gastronomie

Chřestové rendez-vous v podnicích Together

chřestové chlebíčky

Špargl, asparagus, hromový kořen či vrabčí tráva. Všechny tyto názvy označují jednu rostlinu, a to chřest. Tato superpotravina a afrodiziakum v jednom by neměla na jaře ve vašem jídelníčku chybět. Pokud chcete vyzkoušet neotřelé chřestové kombinace, vyrazte do podniků gastroaliance Together. Ochutnat budete moct například chřestový mini mac s ragú z kalamár, tvarohové knedlíky s Chřestové rendez-vous v podnicích Together

Vinohrady mají svátek smažáků

článek v časopisu Metro
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/13-_vZyRu2WVBygoFpdlCrNRt9naeBndj/view

Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

David Petřík

Na pražskou gastromapu přibude nový ambiciózní podnik pro čtyři sta hostů. „Řekli jsme si, že si ještě jednou vyhrneme rukávy,“ nastiňuje velké plány David Petřík z Together a vysvětluje, proč staví restaurace jako nízkonákladovou leteckou společnost. Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, Cukrář Skála, Brambory, Bistro Sisters, ale také silná cateringová síť, mimo jiné pro Pražský hrad. Skupina Together Obří mexická restaurace? Bude to nejodvážnější podnik Together, říká Petřík

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.