Vinohradský Parlament

Foodbloger Makarian: Hodnotím restaurace z pohledu běžného zákazníka. Proto mi lidi věří

Foodbloger Makarian

Kuchařem z povolání nikdy nebyl, domácí gastronomickou scénu ale prokouknul jako málokdo. K recenzím dovážkových služeb, restaurací i mražených pizz na jeho YouTube kanálu JdemeŽrát, kde ho sleduje na 270 tisíc lidí, stačí foodblogerovi Grigorymu Makarianovi (33) chuťové pohárky a dychtivost objevovat nová jídla. Na svém Instagramu máte bezpočet fotek burgerů. Asi nebudete fanoušek luxusních restaurací… Jsem fanoušek jídla všeobecně. Foodbloger Makarian: Hodnotím restaurace z pohledu běžného zákazníka. Proto mi lidi věří

Prague Bar Show je zpět a slaví jubileum

lide degustující pití

Blíží se jedna z největších gastronomických událostí letošního roku. Prague Bar Show se po tříleté pauze vrací na scénu a rovnou s jubilejním desátým ročníkem. Stejně jako v roce 2019 přivítá návštěvníky v pražském Národním domě na Smíchově, kde je čeká přes 100 barů a expozic vystavovatelů, ale také 21 seminářů či diskuzí s uznávanými kapacitami z oboru gastronomie. Akce se koná v úterý 28. března od Prague Bar Show je zpět a slaví jubileum

S Qerkem platí půl milionu lidí. V loňském roce firma zprostředkovala čtyřikrát vyšší hodnotu plateb, expandovala a prorazila za hranice gastronomie

graf

Praha 23. února 2023 – Qerku, které restauracím, kavárnám a dalším podnikům nabízí jednoduchou platbu skrze QR kód, se v loňském roce dařilo. Zaznamenalo čtyřikrát vyšší hodnotu plateb, expandovalo za hranice republiky, rozšířilo svou uživatelskou základnu na půl milionu uživatelů a integrovalo nové platební metody. V současné době tak pomocí Qerka platí alespoň jednou měsíčně S Qerkem platí půl milionu lidí. V loňském roce firma zprostředkovala čtyřikrát vyšší hodnotu plateb, expandovala a prorazila za hranice gastronomie

Kam na výlet autem – v Praze a okolí, Vysočina a Brno a okolí

zasněžený pražský most

Česká republika je jednou z nejúchvatnějších zemí Evropy. Od podmanivého středověkého jádra Prahy a nesčetných kouzelných hradů rozesetých po celé zemi až po divoké, drsné rezervace plné divoké zvěře a fenomenální přírodní zajímavosti, u kterých lidé jen těžko věří, že jsou skutečné – Česká republika je okouzlující místo. Přestože patří k menším zemím kontinentu, Česká republika nezklame cestovatele, kteří hledají jedno Kam na výlet autem – v Praze a okolí, Vysočina a Brno a okolí

Měsíční brífink

článek v časopisu E15
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/10NLWxt3THUvKN5jzQAuJI5d7o1P3JcV3/view

S jídlem roste chuť i českému Qerku. Rychlé platby vyrazily z restaurací, použít je lze i na internetu

placení QR kodem

V restauracích se velmi dobře usadili – na mnoha místech u každého stolu, většinou v rozích nebo na krajích, aby malá destička s QR kódem příliš nepřekážela. Víc než název a změť tvarů typických pro tento typ kódu neobsahuje. A přesto se mezi lidmi i restauratéry Qerko velmi rychle ujalo. Kde ho mají, nemusejí totiž S jídlem roste chuť i českému Qerku. Rychlé platby vyrazily z restaurací, použít je lze i na internetu

Startuje sezona zabijaček! 11 zabijačkových pochoutek, které musíte vyzkoušet

kuchaři s prasečí hlavou a pivem

Připravili jsme průvodce specialitami, které můžete ochutnat na české zabijačce. Co všechno řezníci zpracují? A jaké dobroty ze všech částí prasete vykouzlí? Zabijačka má v českých zemích dlouhou tradici. Důvod, proč se odjakživa dělají v zimě, je jasný. Naši předci neměli lednice a uchovávat maso v létě nebylo možné. V zimě se trvanlivost hotových výrobků i naporcovaného masa přece jen prodloužila. Startuje sezona zabijaček! 11 zabijačkových pochoutek, které musíte vyzkoušet