Wevar

Objevte moderní gastronomii, restaurace Together, lokální speciality, catering, cukrářství a trendy v kulinářství. Články z médií inspirují gurmány, food blogery i milovníky jídla. Zažijte autentické gastronomické zážitky a objevte nejlepší podniky v síti Together.

Kuchyně duchů. Díky novému trendu vyrostl MyFoodPlace za rok o sto procent

Tomáš Lev a Jan Siuda

Rozvážka jídla patřila už před koronavirovou pandemií k trendujícím byznysům, které na českém trhu rostly o třicet až čtyřicet procent ročně. Pandemická opatření tento trend ještě posílila a přitáhla k němu pozornost všech relevantních hráčů – jídla v krabičkách dnes nabízejí i gastro hvězdy typu Zdeňka Pohlreicha. Vedle toho přibývají nové koncepty Které s kamennými pobočkami či restauracemi vůbec nepočítají a Kuchyně duchů. Díky novému trendu vyrostl MyFoodPlace za rok o sto procent

Mraky dobrot. Together otevírají nový podnik a zkoušejí cloudovou kuchyň

David Petřík v kuchyni

Je libo belgické mušle, moravského vrabce, pekingskou kachnu nebo prémiové zákusky od cukráře Skály? To vše uvařeno pod dohledem zkušených šéfkuchařů a zabaleno v jedné tašce, kterou vám kurýr doveze domů? Právě na takovou nabídku láká Wevar, letošní novinka gastro skupiny Together. „Loni jsem tvrdil, že služba je služba a ta se má odehrát v restauraci. Evidentně jsem se Mraky dobrot. Together otevírají nový podnik a zkoušejí cloudovou kuchyň