Apetit online

Který pražský větrník je nejlepší: Ceny se pohybují od 82 Kč do 155 Kč, ne vždy ale dostanete dokonalý zákusek

hodnotící členky větrník

Za roky působení v časopisu Apetit si redaktorky Darinka s Katkou vytříbily chuťové buňky natolik, že jsme se rozhodli využít je k otestování větrníků. Větrníky jsou totiž český fenomén. Přitom se mezi sebou mohou dost lišit. Jak v kvalitě krému a odpalovaného těsta, tak v estetickém působení. Jak má vypadat ideální větrník a který se ideálu Který pražský větrník je nejlepší: Ceny se pohybují od 82 Kč do 155 Kč, ne vždy ale dostanete dokonalý zákusek

Cukrářkou roku se stala Karolína Hávová: Její dort obstál jak u degustační, tak u technické poroty. Chuťová kombinace byla nevšední

vítězi cukrářské soutěže

Prestižní cukrářská soutěž se koná každý rok v rámci gastronomického veletrhu Bidfood. Redaktorka Apetitu Kateřina Kočičková zasedala v degustační porotě, a tak svým hlasem přispěla Karolíně Hávové k výhře titulu Cukrář roku. Na výstavišti v Letňanech se 21. 5. 2024 utkali čtyři čeští cukráři o titul Cukrář roku. Každý soutěžní tým se skládal z šéfcukráře, jeho Cukrářkou roku se stala Karolína Hávová: Její dort obstál jak u degustační, tak u technické poroty. Chuťová kombinace byla nevšední

Stáňu zaujalo

Vinohradsý parlament

Ve Vinohradském Parlamentu, pražské restauraci s vyhlášenými knedlíkovými specialitami, jsem se pod vedením šéfkuchaře Jana Pípala učila vařit skvělé knedlíky. Zkuste špekové: Nakrájejte 20 rohlíků (na silná kolečka) a nechte je do druhého dne zaschnout. Na 150 g špeku, na kostičky, opečte 1 střední cibuli, na kostičky. Spolu s 50 g hrubmouky, špetkou muškátového oříšku, nasekanou hrstí petrželové Stáňu zaujalo

Novinky

Koktejlové novinky
Zdroj: https://drive.google.com/file/d/16jPxqIKCDNtxEcCkwfRRLMCjOQGhwOhF/view

SLOVO na rozjezd

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/75444197-466b79bacf174c2486db/

Škola vaření – Učíme se od mistra

Knedlíky jsou naše zlato a ve Vinohradském parlamentu jsou na ně specialisti. Uchvátila nás zdejší verze koprovky s kynutými knedlíky, plněnými hovězím hrudím. Tradiční a zároveň elegantní verzi nás naučil šéfkuchař Jan Pípal. Vinohradský parlament je typ restaurace, jakou byste chtěli v každé čtvrti. Pořádně rozlehlý lokál s řízným pivem a poctivou českou kuchyní, osvěženou nápady a moderními postupy, přesto však stále Škola vaření – Učíme se od mistra

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.