neverdie.cz

Přejídání povoleno!

Do oslav Tučného čtvrtku, kterým začíná vrchol masopustu, se letos zapojuje přes třicet restaurací z Prahy, Brna a Plzně. Přejíst se můžete opravdu tučných jídel, bezedných polévek, neomezeného počtu knedlíků a, pokud to ještě zvládnete, dvojitých porcí zákusků. Tento tradiční svátek měl připravit křesťany na 40 dnů trvající půst, který začíná Popeleční středou a končí Přejídání povoleno!

Od Psa k Praseti v asijské restauraci SIA

asijské jídlo

Lunární nový rok, tedy den, kdy se střídají znamení čínského zvěrokruhu a rok Psa se mění na období Prasete, připadá letos na 5. února. Pokud byste se rádi seznámili s tím, jak Asiaté nový rok oslavují, navštivte na začátku února restauraci Sia. Pod vedením vietnamského kuchaře Kevina Nguyena Viet Lama zde budou už od neděle 3. Od Psa k Praseti v asijské restauraci SIA

Co je dobré vědět o belgických pivech

barman s pivem

Personál belgické brasserie Bruxx se na jaře vydal na týden do Belgie, aby načerpal co nejvíce vědomostí především o tamních pivech, které nejen během letošního léta bude servírovat na Náměstí Míru v Praze. Mezi sedmdesáti druhy piv, co má Bruxx v nabídce, najdete často opravdové poklady, o kterých je dobré vědět víc než jen to, že vám spolehlivě a příjemně Co je dobré vědět o belgických pivech

Pálivý týden v centru Prahy

Jaké počasí bude na konci září v Praze nevíme, jisté je jen to, že ve Šporkovském paláci V Celnici to bude pořádně pálit. Ve spolupráci s českým odborníkem na  chilli papričky, Pavlem Koudelkou, připravuje šéfkuchař restaurace SIA Jiří Štift jedinečné menu s výběrem těch nejpálivějších a chuťově nejzajímavějších chilli papriček z celého světa. Menu bude sestaveno tak, aby bylo možné Pálivý týden v centru Prahy

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.