protisedi.cz

V archivu protisedi.cz najdete inspirativní články o gastronomii, restauracích Together, cateringových službách a moderních kulinářských trendech. Prozkoumejte tipy pro gurmány, food blogery i milovníky lokálních specialit. Sledujte novinky a exkluzivní zážitky z prostředí špičkových podniků.

Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

street food

  Olympijské hry 2024 skončily a s nimi také Olympijský festival v Mostě, který ukázal, že i na velkých sportovních událostech se dá stravovat zdravě a kvalitně. Olympijský festival Během sedmnácti dní navštívilo Olympijský festival u jezera Most. Téměř sedmdesát tisíc diváků, kteří měli možnost přivítat české olympioniky a vyzkoušet si na padesát různých sportovních Vedle padesátky sportů Olympijský festival nabídl take kvalitní gastronomii

Tipy na týden 24. – 30. dubna: Raffael a Edward Hopper ve filmu, Ivan Pinkava a smažák

obrázek k filmu

Filmy, projekce, festivaly: 20. 4. – 30. 4. Dny evropského filmu  Pestrý výběr aktuálních oceňovaných hraných i dokumentárních snímků evropských filmařů nabídne v Praze, Brně a Ostravě festival Dny evropského filmu (DEF). Jubilejní třicátý ročník láká na výrazné debuty i díla slavných režisérů z téměř tří desítek zemí. Basic Instinct / různá kina Do kin se pouze na omezenou dobu vrací Tipy na týden 24. – 30. dubna: Raffael a Edward Hopper ve filmu, Ivan Pinkava a smažák

Nejlepší pražské cukrárny

kremrole různých příchutí

Nejlepší pražské cukrárny představují místa, kde se snoubí tradice s moderní gastronomií. V našem výběru najdete cukrárny s originálními zákusky, kvalitní zmrzlinou a autentickými recepturami. Pro gurmány i místní obyvatele nabízíme tipy na sladké zážitky v srdci Prahy.

Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Vyhlídkový lesopark Hlídka na Stráži

Velký pátek, ale i Velikonoční pondělí jsou státní svátky, a to znamená i prodloužený víkend. Přinášíme několik tipů, kam vyrazit na výlet, kde si pochutnat na velikonočním menu a čím si udělat na svátky radost.    Pochutejte si na velikonočních specialitách Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Chobotnice nebo syrový mořský vlk – zahajte léto jako opravdoví gurmáni

Sushi Sashimi v Sia restauraci

Co si takhle konečně spolu s drahou polovičkou a dětmi vyrazit za gurmánskými zážitky? Oslavte letos konec trochu bláznivého školního roku a začátek prázdnin netradičně. Gastronomická síť Together připravila na poslední dny v červnu speciální gastroakce, z nichž vám potečou sliny… Na chobotnici v kokosovém mléce do belgické restaurace Bruxx Poslední týden v červnu od 24. do 30. vám šéfkuchaři Jan Pípal Chobotnice nebo syrový mořský vlk – zahajte léto jako opravdoví gurmáni

U Šlechtovy vily stojí nové bistro

Nové otevřené bistro u Šlechtovy restaurace

Na začátku prázdnin se vedle Šlechtovy vily v pražské Stromovce objevilo nové, provizorní bistro, které slouží návštěvníkům k občerstvení. Provozuje ho gastroskupina Together. “Je to pouze dočasné řešení, pracovně mu s uměvem říkáme Bistro na stavbě,” říká spolumajitel Together David Petřík. Bývalý lodní kontejner předělaný na designové bistro je dočasné řešení do dokončení rekonstrukce krásné vily ze 17. století, která U Šlechtovy vily stojí nové bistro

Indonéské menu v restaurantu Sia se povedlo, co bude dál?

asijské jídlo

Indonéské menu v restaurantu Sia se povedlo, co bude dál? Zpestřit si víkend výjimečným gastro zážitkem je podle nás bezva nápad. Jedna z našich nejoblíbenějších restaurací Sia nabídla hostům naví indonécké speciality, které podzimní ponurost skvěle prozářily.   Kromě běžného menu jsme si tak mohli dát (a taky jsme si dali) skvostný nasi goreng s Indonéské menu v restaurantu Sia se povedlo, co bude dál?

Sia chystá indonéské speciality

asijské kuře s rýží

Restaurace Sia nabídne svým hostům indonéskou kuchyni přímo z rukou kuchařů z Bali a západu Indonésie Jiří Štift, šéfkuchař asijské restaurace Sia, která spadá do sítě podniků Together, připravil se svým asijským týmem týden indonéské kuchyně. Ve dnech 13. – 24. listopadu budou servírovat nejznámější indonéské pokrmy, jako je nasi goreng, pepes ikannebo indonéský dezert martabak manis. Tematické dny se u hostů restaurace Sia těší velké oblibě, už proběhly ramenové dny, dny pálivých Sia chystá indonéské speciality

Řeznictví Naše maso a bistro Sisters spojily síly. Do konce října nabízejí v pasáži Dlouhá chlebíček s tatarákem

kuchaři si podávají ruce

Franta a Vláďa, kamarádi z pasáže. Tak zní oficiální název akce, na které spolupracuje František Kšána, tvář řeznictví Naše maso spadající do gastronomické skupiny Ambiente, a Vladimír Čech z bistra Sisters, nejnovějšího podniku sítě Together. Do konce října bude v bistru Sisters k dostání speciální chlebíček – tatarský biftek na smažence.    Propojování pražské gastronomické scény    Po Nejsladší neděli a Tučném čtvrtku přichází Řeznictví Naše maso a bistro Sisters spojily síly. Do konce října nabízejí v pasáži Dlouhá chlebíček s tatarákem

Sia a ostré menu! Skvělé gastro zážitky (ještě je stihnete)

chilli papričky na větvičce

Ještě to stíháte: Speciální menu asijské restaurace Sia věnované pálivým papričkám se podává do 29. září, a podle nás to je super věc. Zašli jsme ochutnat řadu nám známých i neznámýhc papriček v často překvapujících podobách, třeba v dezertech,  a zkombinovali to s malými porcemi klasických jídel, která Sia nabízí stále. Vřele doporučujeme – a nebojte Sia a ostré menu! Skvělé gastro zážitky (ještě je stihnete)

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.