Bistro Sisters

Hosty se učím zpaměti

Žije a pracuje v Londýně. Tomáše Kubarta vyhlásil Institut pro pohostinství manažerem roku za Velkou Británii

Tomáš Kubart byl vyhlášen jednou z nejvlivnějších osobností britského pohostinství. Jak se to šestadvacetiletému rodákovi z Kutné Hory povedlo ? A proč i dnes coby generální manažer utírá v restauraci stoly, omlouvá se za chyby a hodně často na place impovizuje?

V kuchyni jsme ukrývali veksláky, když je naháněli policajti, vzpomíná kuchař z první ‚číny‘ ve Vodičkově

Šéfkuchař Vladimír Suchý

Vařil v první čínské restauraci, která byla v Praze otevřena v době tuhého socialismu v roce 1958. Vařili zde kuchaři, kteří přijeli z Pekingu a české kolegy učili pokrmy takzvané Palácové kuchyně. Na jídlo sem chodily takové celebrity jako Karel Gott, Helena Vondráčková či Jan Werich. Šéfkuchař Vladimír Suchý tu vařil i po revoluci, pak se slavná restaurace stěhovala na nejrůznější V kuchyni jsme ukrývali veksláky, když je naháněli policajti, vzpomíná kuchař z první ‚číny‘ ve Vodičkově

Putování za jídlem

Putování za jídlem 1
Zdroj: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/77007294-15773a6b2cfa0ba4b5ec/

Ve čtvrtek si dejte nášup!

Tučný čtvrtek

Tučňák – oslava jídla a pití – letos připadá na 20. února. Už víte, co budete vařit a jíst? Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě Ve čtvrtek si dejte nášup!

Je libo rohlíček?

Obložené rohlíčky v novém bistru Sisters začínají na 49 korunách za kus.

Desátý podnik v gastronomické síti Together zacílil na rohlíčkové speciality. Druhá pobočka bistra Sisters je, na rozdíl od své sestry v Dlouhé ulici, zaměřená na obložené rohlíky a jednohubky. Ve Spálené ulici číslo 16 se lze vrátit do doby, kdy studená česká kuchyně zažívala svou největší slávu. Moderní  lahůdkářství si zakládá na poctivých salátech a domácích pomazánkách. Tvůrcem menu Je libo rohlíček?

Sisters Bistro: Czech Tradition with a Modern Touch

Vladimír Čech

Why have you decided to expand the Sisters Bistro with another branch? Could you describe the concept of the new store? Because we believe that the Sisters brand can build the same position among our customers as our sweet-shop concept „Cukrář Skála“. Both projects are based on the same principles – we want to bring Sisters Bistro: Czech Tradition with a Modern Touch

Instalatér uspěl v gastrobyznysu

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/75630468-da4749c895b4e4cdb0c6/

Sisters Bistro at Spálená: Charm of Cold Cuisine a Bit Differently

chlebíčky v ruce

Not far from Národní třída, precisely at Spálená Street number 16, the Together gastronomic group has opened its tenth business. In the centre of Prague, you will find Sisters Bistro Spálená, with a classic retro style interior inspired by the 1970s and 1980s, and a simple but surprisingly menu. The second Sisters Bistro focuses on delicious open sandwiches and Sisters Bistro at Spálená: Charm of Cold Cuisine a Bit Differently

Novinky

Jaký byl rok 2019 v Ambiente?

personám Ambiente

Nový Lokál, několik faceliftů, obhájení michelinských ocenění, restartování Grils a Myšáka, nový web a spousta dalšího. Tady je souhrn toho, co zaměstnávalo lidi z Ambiente v roce 2019.   Lokál Korunní V pořadí šestý pražský Lokál otevřel v květnu na Královských Vinohradech. Od ostatních se liší tím, že má v interiéru kachlová kamna, na kterých se hřeje Jaký byl rok 2019 v Ambiente?

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.