Vařil v první čínské restauraci, která byla v Praze otevřena v době tuhého socialismu v roce 1958. Vařili zde kuchaři, kteří přijeli z Pekingu a české kolegy učili pokrmy takzvané Palácové kuchyně. Na jídlo sem chodily takové celebrity jako Karel Gott, Helena Vondráčková či Jan Werich. Šéfkuchař Vladimír Suchý tu vařil i po revoluci, pak se slavná restaurace stěhovala na nejrůznější … V kuchyni jsme ukrývali veksláky, když je naháněli policajti, vzpomíná kuchař z první ‚číny‘ ve Vodičkově
Tučňák – oslava jídla a pití – letos připadá na 20. února. Už víte, co budete vařit a jíst? Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě … Ve čtvrtek si dejte nášup!
Desátý podnik v gastronomické síti Together zacílil na rohlíčkové speciality. Druhá pobočka bistra Sisters je, na rozdíl od své sestry v Dlouhé ulici, zaměřená na obložené rohlíky a jednohubky. Ve Spálené ulici číslo 16 se lze vrátit do doby, kdy studená česká kuchyně zažívala svou největší slávu. Moderní lahůdkářství si zakládá na poctivých salátech a domácích pomazánkách. Tvůrcem menu … Je libo rohlíček?
Why have you decided to expand the Sisters Bistro with another branch? Could you describe the concept of the new store? Because we believe that the Sisters brand can build the same position among our customers as our sweet-shop concept „Cukrář Skála“. Both projects are based on the same principles – we want to bring … Sisters Bistro: Czech Tradition with a Modern Touch
Not far from Národní třída, precisely at Spálená Street number 16, the Together gastronomic group has opened its tenth business. In the centre of Prague, you will find Sisters Bistro Spálená, with a classic retro style interior inspired by the 1970s and 1980s, and a simple but surprisingly menu. The second Sisters Bistro focuses on delicious open sandwiches and … Sisters Bistro at Spálená: Charm of Cold Cuisine a Bit Differently
Nový Lokál, několik faceliftů, obhájení michelinských ocenění, restartování Grils a Myšáka, nový web a spousta dalšího. Tady je souhrn toho, co zaměstnávalo lidi z Ambiente v roce 2019. Lokál Korunní V pořadí šestý pražský Lokál otevřel v květnu na Královských Vinohradech. Od ostatních se liší tím, že má v interiéru kachlová kamna, na kterých se hřeje … Jaký byl rok 2019 v Ambiente?