Bistro Sisters

Bistro Sisters je ikonické bistro v centru Prahy, známé svými moderními chlebíčky a inovativním přístupem k tradiční české gastronomii. Najdete zde recenze, tipy a inspiraci pro gurmány, food blogery i milovníky kvalitních restaurací. Objevte trendy v gastronomii a autentické zážitky v srdci Prahy.

Ve čtvrtek si dejte nášup!

Tučný čtvrtek

Tučňák – oslava jídla a pití – letos připadá na 20. února. Už víte, co budete vařit a jíst? Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě Ve čtvrtek si dejte nášup!

Je libo rohlíček?

Obložené rohlíčky v novém bistru Sisters začínají na 49 korunách za kus.

Desátý podnik v gastronomické síti Together zacílil na rohlíčkové speciality. Druhá pobočka bistra Sisters je, na rozdíl od své sestry v Dlouhé ulici, zaměřená na obložené rohlíky a jednohubky. Ve Spálené ulici číslo 16 se lze vrátit do doby, kdy studená česká kuchyně zažívala svou největší slávu. Moderní  lahůdkářství si zakládá na poctivých salátech a domácích pomazánkách. Tvůrcem menu Je libo rohlíček?

Sisters Bistro at Spálená: Charm of Cold Cuisine a Bit Differently

chlebíčky v ruce

Not far from Národní třída, precisely at Spálená Street number 16, the Together gastronomic group has opened its tenth business. In the centre of Prague, you will find Sisters Bistro Spálená, with a classic retro style interior inspired by the 1970s and 1980s, and a simple but surprisingly menu. The second Sisters Bistro focuses on delicious open sandwiches and Sisters Bistro at Spálená: Charm of Cold Cuisine a Bit Differently

Novinky

Aktuální novinky z oblasti gastronomie, restaurací Together, cateringových služeb a cukrářství. Přinášíme inspiraci pro gurmány, food blogery i místní obyvatele, kteří hledají autentické a moderní kulinářské zážitky. Sledujte trendy 2025 a objevte exkluzivní rozhovory s odborníky.

Jaký byl rok 2019 v Ambiente?

personám Ambiente

Nový Lokál, několik faceliftů, obhájení michelinských ocenění, restartování Grils a Myšáka, nový web a spousta dalšího. Tady je souhrn toho, co zaměstnávalo lidi z Ambiente v roce 2019.   Lokál Korunní V pořadí šestý pražský Lokál otevřel v květnu na Královských Vinohradech. Od ostatních se liší tím, že má v interiéru kachlová kamna, na kterých se hřeje Jaký byl rok 2019 v Ambiente?

Nejdelší noc v roce! A před ní betlémy, kokedamy, kafe-drinky, rohlíčky a Rybovka

city Beekend

Nejdelší noc v roce! A před ní betlémy, kokedamy, kafe-drinky, rohlíčky a Rybovka Čeká nás nejkratší den a nejdelší noc v roce. V neděli totiž nastane zimní slunovrat, takže oficiálně začne astronomická zima. Podle předpovědi ale Vánoce nebudou bílé… Nenechte se tím rozladit! Máme pro vás tipy, kde koupit dárky za pět minut dvanáct. Pak by tu bylo nějaké to sváteční Nejdelší noc v roce! A před ní betlémy, kokedamy, kafe-drinky, rohlíčky a Rybovka

Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři?

Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři? Kapr a bramborový salát. Klasika českých Vánoc a tradice. Ne ale každá česká rodina ji dodržuje. Server Lidovky.cz se zeptal, co večeří na Štědrý den šéfkuchaři. 1) Co večeříte na Štědrý den? 2) Kterou jinou rybu byste si dali, pokud večeříte kapra? Pavel Veltruský, Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři?

Novinky

foto restaurace

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/73167634-3c12d4268bf3b071df27/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.