Brambory

V archivu Brambory najdete inspirativní články o bramborách v moderní gastronomii, recenze restaurací, trendy v přípravě pokrmů a tipy na využití lokálních surovin. Prozkoumejte, jak brambory ovlivňují českou i světovou kuchyni a objevte nové kulinářské zážitky v síti Together restaurants.

City news

článek v MF
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/13mM3emRtze69dzflzgEfXsXymPpVWz63/view

Restaurace Brambory

víkend

Dnes vám ukážeme několik barmanů, protože se Češi řadí mezi ty nejlepší na světě. Brambory mají v Česku ústav, ale i restauraci. A budeme vám vyprávět příběh olympionika, který porazil Hitlera. Dívejte se ve 22:50 na Nově!

Mlsná poznámka

článek v časopise Květy
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/13rpyyUDsMfF8PsQDGi0uOD21i7ItHXJX/view

Velikonoce s chutěmi Together

cukrovinka velikonoční vájíčko

Chcete si letošní Velikonoce užít doslova dosyta? Pak vsaďte na sváteční nadílku podniků gastronomické skupiny Together. Ať už se během svátků od 15. do 18. dubna vydáte na celé menu, osladíte si procházku výtečným zákuskem, nebo si zpestříte den lehkou svačinkou, můžete očekávat chutě s jarním závanem i tradicí. Anebo můžete zůstat doma a nechat si vybrané Velikonoce s chutěmi Together

Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

pizza a salát na stole

Do jakých podniků nás zavál čerstvý jarní vítr? Třeba tam, kde se servírují barevné věnečky. Pak také na místo, které vábí svými koktejly. A v neposlední řadě do nefalšované italské restaurace na Krkonošské ulici. Poznejte s námi další krásy české gastronomické scény v novém, jubilejním vydání newsletteru Deli. 4pokoje + BKN Čerstvý jarní vítr zavál do Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

Gastroaliance Together boduje s cloudovou kuchyní. Šest restaurací v jedné tašce

šéfkuchař v kuchyni s jídly

Jedním z často opakovaných gastronomických trendů pro tento rok je nárůst online objednávek pokrmů z restaurací.  Tzv. cloudové kuchyně, které by bylo možné popsat jako restauraci bez restaurace. Jsou na vzestupu. A i když v našich končinách zatím nejsou obvyklou záležitostí, lze již zaznamenat první průkopníky. Například Wevar, jeden z nejnovějších počinů gastroaliance Together. Přestože se hosté Gastroaliance Together boduje s cloudovou kuchyní. Šest restaurací v jedné tašce

Oslava brambor

článek v časopise Fresh
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1MzO6w4WZw6p1yWIC5-NzOANprnPVamK8/view

Láska prochází žaludkem. Kam na večeři, ať už jste zamilovaní, nebo hladoví

maso v těstíčku s bramborovou kaši

Nemáte plán na večer, protože jste k dnešnímu Valentýnu nenašli ten správný vztah? Nevadí. Pořád je to příležitost ochutnat nový podnik, speciální menu nebo si jen dát opravdu prvotřídní dezert. Zde jsou tipy, kterým rádi zaprodáte své dietní návyky i cynické představy o tom, že svátek zamilovaných slaví jen ti, kdo se nechali pobláznit cizí tradicí. La Láska prochází žaludkem. Kam na večeři, ať už jste zamilovaní, nebo hladoví