Brambory

V archivu Brambory najdete inspirativní články o bramborách v moderní gastronomii, recenze restaurací, trendy v přípravě pokrmů a tipy na využití lokálních surovin. Prozkoumejte, jak brambory ovlivňují českou i světovou kuchyni a objevte nové kulinářské zážitky v síti Together restaurants.

Restaurace Brambory zve na ochutnávku peruánských specialit

Jiří Štift a Lukáš Soukup v kuchyni

Co se vám jako první vybaví, když se řekne Peru? Cestovatelům nejspíš bájné Machu Picchu, gurmánům rozhodně brambory. Za bohatou peruánskou gastronomií nemusíte nikam cestovat, stačí v týdnu od 23. února do 1. března zajít do restaurace Brambory na Pankráci, kde se budou podávat tradiční místní pokrmy jako empanadas, ceviche, polévka z brambor s avokádem nebo Restaurace Brambory zve na ochutnávku peruánských specialit

Oslavte svatého Valentýna s podniky Together

krásný zákusek od cukráře Skály

Valentýnský dortíček cukráře Skály, mušle sv. Jakuba, Valentýnské plato pro dva, Hovězí svíčková Wellington se zauzenou bramborovou kaší či růžový koktejl Sayuri. V podnicích gastronomické skupiny Together pro svátek všech zamilovaných připravili výjimečné menu, díky němuž se zamilujete podruhé. Rezervujte si včas místa ve své oblíbené restauraci, nebo využijte služby Wevar.cz, který vám vybrané lahůdky přiveze Oslavte svatého Valentýna s podniky Together

Kam dřív: 6 nově otevřených podniků

brambory na více způsobů

Tentokrát tu máme podniky z nejrůznějších oblastí. Každý je originální svým konceptem i odpovídající atmosférou, kterou prezentuje. Gastronomie se stále rozvíjí a kreativita nápadů nezná mezí i přes dlouhotrvající pandemické překážky, se kterými majitelé podniků bojují. A to je jedině dobře. Nezbývá než je podpořit a podniky postupně navštívit.    Brambora na výsluní Nová restaurace Kam dřív: 6 nově otevřených podniků

Recenze:Brambory

článek v časopisu Květy
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1ar7o9RfgjlA6jwUAFrVIT9YG5f8Juw2a/view

3 tipy na zimní gastroakce: zabijačka, bramborové hody a zážitky v Manifestu

jitrnice, prdelačka vyfocené na stánku

Dlouho jsme pro vás nepřipravili žádné tipy na gastroakce, tak jsme se to rozhodli napravit! I v zimě se totiž můžete vydat za gatronomickými zážitky – obzvlášť pokud máte rádi zabijačkové hody, bramboráky nebo jste si zamilovali známý prostor Manifesto a rádi v něm trávíte čas. Tak jdeme na to! V centru Prahy bude vonět zabijačka 3 tipy na zimní gastroakce: zabijačka, bramborové hody a zážitky v Manifestu

Kam na bramboráky XXL? Přeci do Brambor

bramboráky ozdobené

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory Která se specializuje na bramborovou osvětu, Kam na bramboráky XXL? Přeci do Brambor

Od středy 19. do úterý 25. ledna budou v restauraci Brambory hrát hlavní roli obří bramborák

bramboráky na stole různě ochucené

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory, která se specializuje na bramborovou osvětu, budou od středy 19. do Od středy 19. do úterý 25. ledna budou v restauraci Brambory hrát hlavní roli obří bramborák