Bruxx

V nabídce Bruxxu se krátce mihne polární treska

šéfkuchař Oldřich Matoušek s polární treskou

Pouze po tři dny, od 8. do 10. března, bude možné v restauraci Bruxx v Praze na Vinohradech ochutnat speciality, jejichž hlavní ingrediencí je polární treska vyhledávaná pro své pevné a lahodné maso. Skrei poslouží kuchařskému týmu jako základ předkrmu a několika hlavních chodů. Skrei je norský výraz pro poutníka, a právě toto slovo polární tresku velmi dobře vystihuje. Žije v Barentsově moři, kde V nabídce Bruxxu se krátce mihne polární treska

Mixér: lahodná polární treska, originální tuba na rum nebo degustace chorvatských vín

naservírovaná polární treska

Dlouho jsme se neozvali s naším klasických Mixérem, tak to musíme napravit! Tentokrát pro vás máme dvě speciální akce a jednu designovou novinku. Pokud máte rádi nevšední rybí pokrmy, víno nebo třeba rum, určitě si v těchto tipech vyberete. Polární treska skrei: zimní lahůdka na talířích v Bruxxu Když miliony polárních tresek skrei začnou táhnout Mixér: lahodná polární treska, originální tuba na rum nebo degustace chorvatských vín

S Qerkem platí půl milionu lidí. V loňském roce firma zprostředkovala čtyřikrát vyšší hodnotu plateb, expandovala a prorazila za hranice gastronomie

graf

Praha 23. února 2023 – Qerku, které restauracím, kavárnám a dalším podnikům nabízí jednoduchou platbu skrze QR kód, se v loňském roce dařilo. Zaznamenalo čtyřikrát vyšší hodnotu plateb, expandovalo za hranice republiky, rozšířilo svou uživatelskou základnu na půl milionu uživatelů a integrovalo nové platební metody. V současné době tak pomocí Qerka platí alespoň jednou měsíčně S Qerkem platí půl milionu lidí. V loňském roce firma zprostředkovala čtyřikrát vyšší hodnotu plateb, expandovala a prorazila za hranice gastronomie

Moře na talíři zažijete i v centru Prahy

Tuňák z Malediv, rejnočí křídlo, atlantský halibut, krevety, patagonské kalamáry, chobotnice, ústřice či mořští šneci. Tohle všechno na vás čeká v belgické restauraci Bruxx, která od 22. do 28. února pořádá mořský týden. Sous chef Oldřich Matoušek se svým týmem vám připraví nejen oku lahodící pokrmy, ale rozhodně je ocení i vaše zdraví. O Češích je známo, Moře na talíři zažijete i v centru Prahy

Březová míza, mlíčí i tempeh. Gastro trendy, které baví české profesionály

krásně naservírovaný stůl plný jídla a salátů

Gastronomie se neustále vyvíjí. Ať už jde o nové, či polozapomenuté ingredience, nové recepty, způsob přípravy jídel či celkové koncepty. Jak na ně reagují čeští šéfkuchaři, restauratéři a další odborníci z lokální gastro scény? Tempeh jako hlavní jídlo           „První, co mě napadá, je vaření s tempehem. Je to surovina, která je variabilní, a když se dobře upraví, Březová míza, mlíčí i tempeh. Gastro trendy, které baví české profesionály

...

valentýnské menu s mořskými plody

Bez ohledu na to, jestli jste single nebo zadaní, červená barva je nejen intenzivní, ale je barvou vášně, lásky i bohatství. V mnoha kulturách je tato barva považována za šťastnou. Ovšem nejvíce ji zaznamenáme na den svatého Valentýna, který se každoročně celosvětově slaví 14. února. Čím je tato barva tak výjimečná a proč se pojí

Řekněte ne Valentýnu u plotny. Potěšte svou polovičku nezapomenutelným menu

objednané jídlo v krabičkách od donášky

Ať už jste věrnými příznivci svátku všech zamilovaných, nebo naopak jeho ostrými kritiky, oslavnému večeru se svou drahou polovičkou se pravděpodobně nevyhnete. Chcete-li se vyvarovat projevům náklonnosti na veřejnosti, vsaďte na domácí romantiku. Překvapit vás v tomto případě nemůže ani rozhodovací paralýza – společně s kurýrní službou Dáme jídlo jsme pro vás připravili výběr restaurací a gastro provozoven, Řekněte ne Valentýnu u plotny. Potěšte svou polovičku nezapomenutelným menu

S jídlem roste chuť i českému Qerku. Rychlé platby vyrazily z restaurací, použít je lze i na internetu

placení QR kodem

V restauracích se velmi dobře usadili – na mnoha místech u každého stolu, většinou v rozích nebo na krajích, aby malá destička s QR kódem příliš nepřekážela. Víc než název a změť tvarů typických pro tento typ kódu neobsahuje. A přesto se mezi lidmi i restauratéry Qerko velmi rychle ujalo. Kde ho mají, nemusejí totiž S jídlem roste chuť i českému Qerku. Rychlé platby vyrazily z restaurací, použít je lze i na internetu

Šneci na Štědrý den zaplaví restaurace

plněné šneci s dresinkem a chlebem

Už vás nebaví stále dokola podávat na Štědrý den smaženého kapra? Pověste zástěru na háček a vyrazte s celou rodinou do podniků gastroaliance Together. V restauracích Vinohradský Parlament, Bruxx, Brambory a Sia na vás v období 24.-26. prosince čeká česká vánoční specialita – vaření i pečení šneci. Vyzkoušet můžete jak tradiční české recepty, tak zahraniční varianty. Šneci na Štědrý den zaplaví restaurace