Bruxx

Velikonoce s chutěmi Together

cukrovinka velikonoční vájíčko

Chcete si letošní Velikonoce užít doslova dosyta? Pak vsaďte na sváteční nadílku podniků gastronomické skupiny Together. Ať už se během svátků od 15. do 18. dubna vydáte na celé menu, osladíte si procházku výtečným zákuskem, nebo si zpestříte den lehkou svačinkou, můžete očekávat chutě s jarním závanem i tradicí. Anebo můžete zůstat doma a nechat si vybrané Velikonoce s chutěmi Together

Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

pizza a salát na stole

Do jakých podniků nás zavál čerstvý jarní vítr? Třeba tam, kde se servírují barevné věnečky. Pak také na místo, které vábí svými koktejly. A v neposlední řadě do nefalšované italské restaurace na Krkonošské ulici. Poznejte s námi další krásy české gastronomické scény v novém, jubilejním vydání newsletteru Deli. 4pokoje + BKN Čerstvý jarní vítr zavál do Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

Gastroaliance Together boduje s cloudovou kuchyní. Šest restaurací v jedné tašce

šéfkuchař v kuchyni s jídly

Jedním z často opakovaných gastronomických trendů pro tento rok je nárůst online objednávek pokrmů z restaurací.  Tzv. cloudové kuchyně, které by bylo možné popsat jako restauraci bez restaurace. Jsou na vzestupu. A i když v našich končinách zatím nejsou obvyklou záležitostí, lze již zaznamenat první průkopníky. Například Wevar, jeden z nejnovějších počinů gastroaliance Together. Přestože se hosté Gastroaliance Together boduje s cloudovou kuchyní. Šest restaurací v jedné tašce

Oslavte svatého Valentýna s podniky Together

krásný zákusek od cukráře Skály

Valentýnský dortíček cukráře Skály, mušle sv. Jakuba, Valentýnské plato pro dva, Hovězí svíčková Wellington se zauzenou bramborovou kaší či růžový koktejl Sayuri. V podnicích gastronomické skupiny Together pro svátek všech zamilovaných připravili výjimečné menu, díky němuž se zamilujete podruhé. Rezervujte si včas místa ve své oblíbené restauraci, nebo využijte služby Wevar.cz, který vám vybrané lahůdky přiveze Oslavte svatého Valentýna s podniky Together

Kam dřív

ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/130WWtMvxLYfkKcRM42ci68mfB2R5oXwk/view

Shánění dárků bez stresu? S našimi tipy navíc zabodujete

Docházejí vám nápady, co darovat pod stromeček? Máme pro vás tipy na dárky pro celou rodinu, ze kterých budou mít všichni radost. Co třeba neokoukanou mikinu od NeverEnough, gurmánský balíček od gastroaliance Together nebo lístky na kouzelnické představení Továrna na zázraky. Nemusíte ani nikam chodit, většinu snadno objednáte online. Díky tomu ušetřený čas můžete strávit Shánění dárků bez stresu? S našimi tipy navíc zabodujete

The “Potatoes” Restaurant Opens in Prague, Offering Original… Potato Recipes

různé druhy brambor

Antonie, Bluestar, Ballerina or Laura. These are the name of domestic potato varieties. And it is with them that a new restaurant concept has been born. Brambory (Potatoes), yes this is the name (blunt and to the point, we like it), is being opened by the gastronomic group Together in Pankrác, Prague. And yes, potatoes will obviously The “Potatoes” Restaurant Opens in Prague, Offering Original… Potato Recipes

Nový podnik Together staví na bramborech

Lukáš Soukup

Gastronomická skupina Together, pod kterou patří například pražské restaurace Sia a Bruxx, ale také bistro Sisters a Cukrář Skála. Na začátku listopadu otevřela na Pankráci nový podnik, jehož nabídka se točí kolem jedné hlavní suroviny – brambor. Restaurace Brambory je situována v Praze na Pankráci nedaleko obchodního centra Arkády. Opanuje poměrně rozlehlé industriální prostory, jež pojmou Nový podnik Together staví na bramborech

Together otevřela Brambory

bramborové menu na stole

V restauraci Brambory mají hosté poznat, že tahle zelenina není jen pouhou přílohou. Gastronomická skupina Together, pod kterou patří například Vinohradský Parlament, Sia, Bruxx či Cukrář Skála, se na začátku listopadu rozrostla o další podnik nabízející poctivou kuchyni. A tentokrát zaměřenou na brambory z celého světa. V restauraci Brambory poznáte, že tahle zelenina není jen pouhou přílohou. Restaurace Brambory Sídlící Together otevřela Brambory

Jídlo chudých? Nikoliv, nová restaurace na bramborách postavila koncept

bramborové pochoutky v hrncích

Erteple, kobzole, či zemáky. Do poloviny 17. století se brambory objevovaly pouze na stolech boháčů jako vybraná pochoutka. Až posléze se staly především jídlem chudých. Popularitu potravině pocházející z Jižní Ameriky přinesly v moderní době třeba hranolky, a že nejde jen o přílohu teď ukazuje i nový podnik na pražské Pankráci. Ten se jmenuje jak jinak než Brambory. Hranolky, patatas Jídlo chudých? Nikoliv, nová restaurace na bramborách postavila koncept

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.