Cukrář Skála

Cukrář Skála je synonymem pro vynikající cukrářské umění v Praze. S důrazem na kvalitu a inovace, nabízíme široký výběr dortů a sladkostí, které uspokojí každého gurmána. Navštivte nás a nechte se unést chutí pravého cukrářského mistrovství.

Kachna se zelím nebo houby na kyselo. Na chlebíčky můžete dát cokoli

Kachna se zelím nebo houby na kyselo. Na chlebíčky můžete dát cokoli V gastronomii se pohybuje 25 let, pracoval v restauraci Mlýnec či U Patrona, ale zkušenosti sbíral i v zahraničí. Nyní se věnuje české klasice – chlebíčkům. „V 70. letech měla klasická lahůdkářství velkou tradici a Češi je milovali. Není naším cíle vytvořit falešnou Kachna se zelím nebo houby na kyselo. Na chlebíčky můžete dát cokoli

Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři?

Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři? Kapr a bramborový salát. Klasika českých Vánoc a tradice. Ne ale každá česká rodina ji dodržuje. Server Lidovky.cz se zeptal, co večeří na Štědrý den šéfkuchaři. 1) Co večeříte na Štědrý den? 2) Kterou jinou rybu byste si dali, pokud večeříte kapra? Pavel Veltruský, Nakládaný kapr, treska, ale i chobotnice. Co večeří na Vánoce šéfkuchaři?

Když kuchaři soutěží

Když kuchaři soutěží V množství soutěží, kterými nás veřejnoprávní a komerční televize zásobují, si asi běžný smrtelník ani nevšimne, že mimo velmi sledované StarDance, či Česko-Slovensko má talent v Čechách též probíhají ne tak sledované,přesto velmi důležité soutěže kuchařské. Já sám jsem byl před lety členem týmu Kuchařů a cukrářů ČR. A být členem této organizace jsem vždy Když kuchaři soutěží

Chceme šéfkuchaře, který pije pivo, říká spolumajitel restaurace Sia David Petřík

David Petřík a Viktor Kaplan provozují již sedm restaurací. „Sázíme na velikost a stabilitu, proto máme provozovny velké. To by pomohlo ustát možný příchod krizového období, kdy klesne kupní síla a malé podniky krachují,“ říká David Petřík v dalším dílu pořadu Recept na úspěch. Podívejte se. Gastronomická skupina Together provozuje restauraci Sia, cukrárny Cukrář Skála, restaurace Bruxx a Vinohradský Parlament, Chceme šéfkuchaře, který pije pivo, říká spolumajitel restaurace Sia David Petřík

SLOVO na rozjezd

ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/71932838-9a87841fa30e19a2e2ba/

Lukáš Skála

cukrář Lukáš Skála

  ZDROJ:https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/71931283-cb90011cf4b7a283fe35/

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.