Cukrář Skála

Cukrář Skála přináší nejnovější trendy v cukrářství, exkluzivní dezerty a inspiraci pro milovníky sladkostí. Objevte moderní gastronomii, lokální speciality a novinky z restaurací Together. Inspirujte se tipy na autentické zážitky a ochutnejte to nejlepší z cukrářského umění.

Kvůli neustupující pandemii koronaviru zkusme využít domácí wellness

Bistro Sisters

Aktuální situace nedovoluje ani návštěvy fitness center, ani oblíbených restaurací či barů. A tak máte dvě možnosti – buď pověsit sport a dobrou gastronomii na hřebík, anebo nadále pracovat na své postavě a podporovat podniky, v nichž vám chutnalo. Nevzdávejte se proto věcí, které vás dělají šťastnými, jen proto, že je tu další vlna lockdownu. Sociální kontakt, pobyt na Kvůli neustupující pandemii koronaviru zkusme využít domácí wellness

V mé cukrárně nikdy nebudou makronky. V Česku máme vlastní skvělé dezerty, říká cukrář Skála

Cukrář Skála

Lukáš Skála je považován za nejlepšího českého cukráře. I jako profesionál umí ocenit nadšené cukráře amatéry, kteří jsou podle jeho slov občas schopni udělat lépe vypadající svatební dorty než cukráři, kteří se tím živí. „Pro mě je spíše než Instagram důležitější, že k nám do cukrárny někdo přijde, dá si náš zákusek a pochutná si na něm,“ popisuje V mé cukrárně nikdy nebudou makronky. V Česku máme vlastní skvělé dezerty, říká cukrář Skála

Kbelští podnikatelé

Marek Massl, manažer Foodway Cateringu

VÝDEJNA obědů, kterou máte za rohem Dokonalá chuť jídel i zákusků. Poctivá kuchyně založená na kvalitních a čerstvých surovinách. Takový je kbelský Foodway Catering, který v polovině září otevřel v Park areálu KBELY VÝDEJNU (hala č. 3), kam si můžete zajít pro vynikající oběd za skvělé ceny. Nejen o ní jsme si povídali s manažerem Markem Masslem. V polovině září Kbelští podnikatelé

Chlebíček: česká specialita, bez níž se neobejde žádná oslava

Obložené chlebíčky

Říká se, že český obložený chlebíček nemá ve světě obdoby. Inu, pravda to bohužel není. Obložených chlebů a tzv. otevřených sendvičů najdete celou řadu – od italské bruschetty až po skandinávský smørrebrød. A přece chlebíčky vnímáme jako svého druhu národní bohatství. Jejich obliba neklesá ani po více než sto letech od jejich „vynalezení“ a staly se pevnou součástí Chlebíček: česká specialita, bez níž se neobejde žádná oslava

Technologie pomáhají gastronomii přežít

Technologie pomáhají k přežití v Gastru

Přinejmenším čtrnáct dnů budou restaurace a bary fungovat v nouzovém režimu. Musejí zavírat v osm hodin a omezený je i počet hostů u stolu. Jarní vlnu epidemie gastronomický sektor, sice s obrovskými ztrátami, ale přece jenom zvládl. Nyní jsou majitelé hospod a barů daleko skeptičtější. „Přemýšlím, zda má cenu otevírat. Lidé se bojí chodit už i na obědy. Když může být otevřeno Technologie pomáhají gastronomii přežít

Together a AnonymouS třikrát společně

Together uspořádala několik eventů

Gastronomická skupina Together, pod jejíž křídla patří například restaurace Bruxx, Sia a Vinohradský Parlament, bistra Sisters a cukrárny Cukrář Skála, na sklonku léta spojila síly s barem AnonymouS a společně uspořádaly tři eventy zasvěcené dobrému jídlu a koktejlům. První akce se uskutečnila v restauraci Sia, která je vyhlášená asijskými pokrmy připravovanými týmem šéfkuchaře Jiřího Štifta. Barmani z AnonymouS zde hostům představili tři Together a AnonymouS třikrát společně

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.