Sia restaurant

Online koučink, originální mapa nebo relaxační pobyt. Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu

Belgická restaurace Bruxx

Pro potěchu chuťových pohárků Pokud mate doma gurmány, jistě jim uděláte radost voucherem do světa poctivé a smyslné gastronomie podniků skupiny TOGETHER. Díky voucheru tak mohou vyzkoušet tajemství belgické kuchyně v restauraci Bruxx, ponořit se do smyslnosti asijské kuchyně v Sia restaurantu, na českou klasiku v moderním hávu zajít do Vinohradského Parlamentu či Potrefené husy v Hybernské a Pardubicích, na odpolední Online koučink, originální mapa nebo relaxační pobyt. Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu

Výdejní okénka propad tržeb nezastaví

Propad nedokáží zastavit ani výdejní okénka

Prodej jídla a nápojů ve výdejních okénkách představuje pro restaurace jen zlomek obvyklých tržeb, ale pomáhá jim přežít současná vládní opatření, která mají bránit šíření koronaviru. Vyplývá to z ankety ČTK mezi otevřenými podniky v Praze. Řada z nich se snaží nevyužívat rozvážkové služby, protože jejich provize činí prodej neekonomickým. Navíc upozorňují na degradaci zážitku z jídla podávaného v plastu. Podnikatelské Výdejní okénka propad tržeb nezastaví

ZÁŘÍ & ŘÍJEN V OBRÁZCÍCH

Vůbec nechápu, jak se to mohlo stát, ale po několika měsících (možná i několika letech vlastně, uhhh) jsem zapomněla napsat klasický měsíční shrnutí. Když jsem to ale včera říkala Alex, pravila, že to je jasný, že jsem v září přece nic nedělala. Nechtěla jsem nikam chodit, že to se mnou bylo hrozný, jaký jsem měla asociální období a že je ráda, ZÁŘÍ & ŘÍJEN V OBRÁZCÍCH

MOJI PRAŽŠTÍ GASTRO OBLÍBENCI

Pokrm z restaurace Sia

Že letošní rok gastru (a vlastně obecně čemukoliv) nepřeje, vnímáme asi všichni. Kdy jindy vám teda představit podniky, který jsou mojí srdcovou záležitostí nejen proto, že působěj chuťový exploze na mým rozmazleným jazýčku, ale i proto, že maj všechny svou vlastní kouzelnou atmosféru, kvůli který se chci vracet zas a znova. Ať už se rozhodnete je podpořit teď MOJI PRAŽŠTÍ GASTRO OBLÍBENCI

Kbelští podnikatelé

Marek Massl, manažer Foodway Cateringu

VÝDEJNA obědů, kterou máte za rohem Dokonalá chuť jídel i zákusků. Poctivá kuchyně založená na kvalitních a čerstvých surovinách. Takový je kbelský Foodway Catering, který v polovině září otevřel v Park areálu KBELY VÝDEJNU (hala č. 3), kam si můžete zajít pro vynikající oběd za skvělé ceny. Nejen o ní jsme si povídali s manažerem Markem Masslem. V polovině září Kbelští podnikatelé

Prosecco v krvi

Michal Šzěpínek - majitel Prosekárny

Zhruba před týdnem sedělo v nově otevřené Prosekárně na Petrském náměstí v Praze, kde dřevěné stoly ještě voní novotou, několik párů nad skleničkou italského šumivého vína. Teď smí podnik fungovat jen jako prodejna a z příkazu vlády s cílem omezit šíření koronaviru to tak zůstane prozatím do 3. listopadu. Majitel sítě pěti vinných barů a velkoobchodu s proseccem Michal Štěpánek ale Prosecco v krvi

Pro oběd do okna: Pražské restaurace se opět proměnily ve výdejny. Kam si zajít pro jídlo?

Sia, asijská restaurace

Mimořádné nařízení vlády kvůli koronavirové krizi udělalo většině gastropodniků pořádnou čáru přes rozpočet. Hosty přes práh pouštět nesmějí. „Hladová okna“, kam si lidé přijdou pro jídlo s sebou, ale fungovat mohou, a tak se mnohé pražské restaurace rychle přizpůsobily, aby měly alespoň část zisků. Podívejte se, ve kterých restauracích v jednotlivých městských částech funguje výdejní okénko. Praha 1 Pro oběd do okna: Pražské restaurace se opět proměnily ve výdejny. Kam si zajít pro jídlo?

Technologie pomáhají gastronomii přežít

Technologie pomáhají k přežití v Gastru

Přinejmenším čtrnáct dnů budou restaurace a bary fungovat v nouzovém režimu. Musejí zavírat v osm hodin a omezený je i počet hostů u stolu. Jarní vlnu epidemie gastronomický sektor, sice s obrovskými ztrátami, ale přece jenom zvládl. Nyní jsou majitelé hospod a barů daleko skeptičtější. „Přemýšlím, zda má cenu otevírat. Lidé se bojí chodit už i na obědy. Když může být otevřeno Technologie pomáhají gastronomii přežít

Restované krevety po šanghajsku z restaurace Sia

Restované krevety po šanghajsku

Tohle jídlo má šmrnc a oplývá dokonalou souhrou chutí. Asijské kuchyně se nemusíte bát, příprava je bleskurychlá, stačí pár surovin a pod vedením šéfkuchaře Jiřího Štifta zvládnete i tuhle lahůdku, kterou najdete na menu pražské restaurace Sia, která si už dávno získala srdce všech milovníků asijských chutí. SUROVINY (4 PORCE) celé neloupané krevety velikost 16/20 24 ks sůl Restované krevety po šanghajsku z restaurace Sia

„Počítáme s tím, že zavíračkou v deset hodin to nekončí,“ říká šéf sítě gastroskupiny Together

Belgická restaurace Bruxx

David Petřík společně s Viktorem Kaplanem stojí za gastroskupinou Together. Mají pod sebou 11 podniků, které jim za normální situace generují půlmiliardový obrat. Mezi ty nejviditelnější patří asijská Sia, belgická restaurace Bruxx, na česká jídla zaměřený Vinohradský Parlament, dvojice cukráren nesoucích jméno šéfcukráře Lukáše Skály nebo cateringová firma Foodway. Na první pohled skvěle našlápnutý byznys, jenže „Počítáme s tím, že zavíračkou v deset hodin to nekončí,“ říká šéf sítě gastroskupiny Together

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.