Sia restaurant

Všechno, jen ne nuda v Brně, kapří hody a další pecky z české gastronomie

asijské jídlo

Máme tady další Deli, které je tentokrát napěchované novinkami z Brna. Už tento víkend se tam bude slavit ve velkém, dekadentně snídat a pít naturální víno. Ani Pražáci však nepřijdou zkrátka – Brno totiž přijede i do hlavního města, konkrétně na Vinohrady. A v Táboře nám dokážou, že kapra nemusíme jíst jenom na Vánoce. Na Všechno, jen ne nuda v Brně, kapří hody a další pecky z české gastronomie

Mlsná poznámka

článek v časopise Květy
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/13rpyyUDsMfF8PsQDGi0uOD21i7ItHXJX/view

Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

pizza a salát na stole

Do jakých podniků nás zavál čerstvý jarní vítr? Třeba tam, kde se servírují barevné věnečky. Pak také na místo, které vábí svými koktejly. A v neposlední řadě do nefalšované italské restaurace na Krkonošské ulici. Poznejte s námi další krásy české gastronomické scény v novém, jubilejním vydání newsletteru Deli. 4pokoje + BKN Čerstvý jarní vítr zavál do Věnečkový butik, jarní koktejlový vánek a Itálie v Krkonošské aneb kombinace, kterým neodoláte

Gastroaliance Together boduje s cloudovou kuchyní. Šest restaurací v jedné tašce

šéfkuchař v kuchyni s jídly

Jedním z často opakovaných gastronomických trendů pro tento rok je nárůst online objednávek pokrmů z restaurací.  Tzv. cloudové kuchyně, které by bylo možné popsat jako restauraci bez restaurace. Jsou na vzestupu. A i když v našich končinách zatím nejsou obvyklou záležitostí, lze již zaznamenat první průkopníky. Například Wevar, jeden z nejnovějších počinů gastroaliance Together. Přestože se hosté Gastroaliance Together boduje s cloudovou kuchyní. Šest restaurací v jedné tašce

Srdcovky šéfkuchařů: Co má nejradši Pavel Býček z The Eatery?

šéfkuchař kuchyni

Vezmeme-li v potaz, že se narodil v roce 1989, tak toho stihl už docela dost. Pavel Býček vařil v několika michelinských restauracích ve Velké Británii, šest let v Alcronu a v roce 2018 si spolu s Davidem Pátkem otevřeli vlastní byznys. Ale popořadě. Pavel se narodil v Rožnově pod Radhoštěm a jeho dětství formovala rodina a domácí kuchyně. „Babička s dědou i moje máma hodně vařili. Základ, Srdcovky šéfkuchařů: Co má nejradši Pavel Býček z The Eatery?

Oslavte svatého Valentýna s podniky Together

krásný zákusek od cukráře Skály

Valentýnský dortíček cukráře Skály, mušle sv. Jakuba, Valentýnské plato pro dva, Hovězí svíčková Wellington se zauzenou bramborovou kaší či růžový koktejl Sayuri. V podnicích gastronomické skupiny Together pro svátek všech zamilovaných připravili výjimečné menu, díky němuž se zamilujete podruhé. Rezervujte si včas místa ve své oblíbené restauraci, nebo využijte služby Wevar.cz, který vám vybrané lahůdky přiveze Oslavte svatého Valentýna s podniky Together