Sia restaurant

Hospody to ustojí

Hospodští prostě umějí pracovat s minimem nákladů a dokážou si sáhnout na skutečné dno. Pokud nějaká krize, a řekněme očištění trhu, nastane, pak až za několik měsíců, tvrdí spoluvlastník gastroskupiny Together David Petřík.

Mix vůní a chutí

Together uspořádala několik eventů

Paleta koření a bylinek typických pro asijské pokrmy je široká a rozmanitá. Chcete-li si uvařit autenticky, přinejmenším bez těch základních se neobejdete.

Na jediné ceviche v Česku

Zahajte léto jako opravdoví gurmáni

Pokud chcete zažít skutečnou exotiku a prožít nevšední gurmánský zážitek, vypravte se na „syrové“ menu do asijské restaurace Sia. Šéfkuchař Jiří Štift a sous chef Tomáš Homůlka na dny od 24. 6. do 3. 7. vybrali pokrmy pro skutečné labužníky. Čeká vás neobvyklá fusion variace asijských a latinsko-amerických pokrmů sashimi a ceviche, připravované ze syrového rybího masa. Ceviche má Na jediné ceviche v Česku

CHOBOTNICE, SYROVÝ MOŘSKÝ VLK I OVOCNÉ KNEDLÍKY – PRAHA

Oslavte letos konec trochu bláznivého školního roku a začátek prázdnin netradičně. Gastronomická síť Together připravila na poslední dny v červnu speciální gastroakce, z nichž vám potečou sliny…

Chobotnice, syrový mořský vlk i ovocné knedlíky – zahajte léto jako opravdoví gurmáni

Mořské hody v Pražských restauracích

Co si takhle vyrazit s dětmi za gurmánskými zážitky? Oslavte letos konec trochu bláznivého školního roku a začátek prázdnin netradičně. Gastronomická síť Together připravila na poslední dny v červnu speciální gastroakce, z nichž vám potečou sliny… Na chobotnici v kokosovém mléce do belgické restaurace Bruxx Poslední týden v červnu od 24. do 30. vám šéfkuchaři Jan Pípal a Oldřich Matoušek naservírují delikatesy Chobotnice, syrový mořský vlk i ovocné knedlíky – zahajte léto jako opravdoví gurmáni

Útok na Prahu

Cestování s dětmi - Útok na Prahu

Prázdniny v hlavním městě? Jistě! Kdy, když ne teď! Kdo, když ne vy!

Kam na kvalitní menu v Praze

Kvalitní menu v Praze

Každý skvělý výlet musí být obohacen skvělým jídlem. My vám přinášíme ten nejlepší možný výběr, abychom vaše chuťové buňky poslali do ráje. Také bereme v potaz poměr ceny a kvality, abyste nemuseli sáhnout až na samotné dno vaší peněženky. Na prvním místě pro nás především to, aby vám chutnalo! Grosseto Výborná italská restaurace s vynikajícím jídlem a příjemným servisem. Pokud máte děti, určitě Kam na kvalitní menu v Praze

U Šlechtovky bude stánek

U Šlechotovy restaurace bude stát stánek

BUBENEČ U rekonstruované Šlechtovy restaurace ve Stromovce by se v polovině června měl otevřít stánek s občerstvením a toalety. Památkově chráněná budova se opravuje od roku 2017, celá zahradní restaurace se otevře patrně až příštírok na jaře. O památku se bude starat městská firma Obecní dům, která nedávno vysoutěžila provozovatele restaurace. „Od poloviny června počítáme s umístěním prodejního stánku s občerstvením. Návštěvníkům budou U Šlechtovky bude stánek

Majitel restaurací: Krach hrozí všem, šroubování mezd končí, propouštíme

Jeden z majitelů skupiny Together (například restaurace Bruxx či Sia) David Petřík.

Spolu se Zdeňkem Pohlreichem a dalšími restauratéry podepsal otevřený dopis vládě, ve kterém žádá o pomoc. Ačkoli jeho podniky patří mezi vyhlášená místa pražských gurmetů, jak sám přiznává, současná situace ohrožuje i je. Spolumajitel Together Restaurants (Bruxx nebo Sia) David Petřík mluvil v rozhovoru pro deník FORUM 24 o tom, co bude v následujících dnech a měsících rozhodující, ale i jak změní koronavirus Majitel restaurací: Krach hrozí všem, šroubování mezd končí, propouštíme

Už nejde jen o úsporná opatření. Je to kolaps celého podnikání, tvrdí restauratéři

Výdej jídla s sebou během koronavirové pandemie

Je jen málo odvětví, které epidemie koronaviru decimuje tak výrazně jako gastroprůmysl. České restaurace a hospody hlásí propad tržeb v průměru o 90 procent a obávají se o vlastní budoucnost, majitelé čelí likvidačním podmínkám. „Je to kolaps celého podnikání,“ říká jeden z majitelů gastronomické skupiny Together David Petřík. Restaurace jsou už přes týden nařízením vlády uzavřené a tato situace potrvá nejméně do 1. dubna. Už nejde jen o úsporná opatření. Je to kolaps celého podnikání, tvrdí restauratéři

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.