Sia restaurant

Praha bude po devadesáti letech bez Hotelu Alcron. Které další skvosty přišly o název?

Přejmenovávají se ulice, kde žijí, tak jak se mění režim a majitelé. Některé hotely jsou na tom podobně. Koupí je jiný vlastník, jiný hotelový řetězec. A přizpůsobí obchodní politice firmy. Hosté budou i nadále jezdit do stejného místa, jen název bude jiný. Po devadesáti letech zmizí z mapy hlavního města Hotel Alcron. Současní majitelé ho Praha bude po devadesáti letech bez Hotelu Alcron. Které další skvosty přišly o název?

To je asie

šéfkucchař Jiří Štift
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/123QnzkY7rjWZr7sSiKl5iVC75vBhAvyM/view

Recenze:Brambory

článek v časopisu Květy
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1ar7o9RfgjlA6jwUAFrVIT9YG5f8Juw2a/view

Kam na bramboráky XXL? Přeci do Brambor

bramboráky ozdobené

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory Která se specializuje na bramborovou osvětu, Kam na bramboráky XXL? Přeci do Brambor

Od středy 19. do úterý 25. ledna budou v restauraci Brambory hrát hlavní roli obří bramborák

bramboráky na stole různě ochucené

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory, která se specializuje na bramborovou osvětu, budou od středy 19. do Od středy 19. do úterý 25. ledna budou v restauraci Brambory hrát hlavní roli obří bramborák

Prokletí Čechů? Rýže v pytlíku! kleje šéfkuchař

rýže v misce

Podle šéfkuchaře Jiřího Štifta (46) neumí většina národa kvalitně připravit rýži. Provozovatel známé asijské restaurace v centru Prahy prozradil, jak na to! Našinec podle někdejšího nástupce Zděnka Pohlreicha (64) v pražském Alcronu rýži prostě připravit neumí. „Bohužel moc ne, největší peklo je rýže vařená v pytlíku! Je to hnusné, když to v tom vaříte, pořádně to ani Prokletí Čechů? Rýže v pytlíku! kleje šéfkuchař

SIA Restaurant

asijský kuchař v restauraci

Tříetážová restaurace, kuchaři až devíti národností, mimořádné suroviny a sortiment tradičních asijských receptur vlastní invencí vnímavě upravených. To je Sia.