Sia restaurant

Shánění dárků bez stresu? S našimi tipy navíc zabodujete

Docházejí vám nápady, co darovat pod stromeček? Máme pro vás tipy na dárky pro celou rodinu, ze kterých budou mít všichni radost. Co třeba neokoukanou mikinu od NeverEnough, gurmánský balíček od gastroaliance Together nebo lístky na kouzelnické představení Továrna na zázraky. Nemusíte ani nikam chodit, většinu snadno objednáte online. Díky tomu ušetřený čas můžete strávit Shánění dárků bez stresu? S našimi tipy navíc zabodujete

Nový podnik Together staví na bramborech

Lukáš Soukup

Gastronomická skupina Together, pod kterou patří například pražské restaurace Sia a Bruxx, ale také bistro Sisters a Cukrář Skála. Na začátku listopadu otevřela na Pankráci nový podnik, jehož nabídka se točí kolem jedné hlavní suroviny – brambor. Restaurace Brambory je situována v Praze na Pankráci nedaleko obchodního centra Arkády. Opanuje poměrně rozlehlé industriální prostory, jež pojmou Nový podnik Together staví na bramborech

Jídlo chudých? Nikoliv, nová restaurace na bramborách postavila koncept

bramborové pochoutky v hrncích

Erteple, kobzole, či zemáky. Do poloviny 17. století se brambory objevovaly pouze na stolech boháčů jako vybraná pochoutka. Až posléze se staly především jídlem chudých. Popularitu potravině pocházející z Jižní Ameriky přinesly v moderní době třeba hranolky, a že nejde jen o přílohu teď ukazuje i nový podnik na pražské Pankráci. Ten se jmenuje jak jinak než Brambory. Hranolky, patatas Jídlo chudých? Nikoliv, nová restaurace na bramborách postavila koncept

Ochutnejte rozmanitost brambor v jediné restauraci svého druhu u nás

restaurace brambory

Gastronomická skupina Together, pod kterou patří například Vinohradský Parlament, Sia, Bruxx či Cukrář Skála. Na začátku listopadu rozrostla o další podnik nabízející poctivou kuchyni. A tentokrát zaměřenou na brambory z celého světa. V restauraci Brambory poznáte, že tahle zelenina není jen pouhou přílohou. Ochutnejte rozmanitost brambor v jediné restauraci svého druhu u nás Restaurace Brambory, sídlící na Pankráci v blízkosti obchodního centra Ochutnejte rozmanitost brambor v jediné restauraci svého druhu u nás

V restauraci Brambory půjde hlavně o brambory

bramborové meny naaranžované na stole

Gastronomická skupina Together Pod kterou patří například Vinohradský Parlament, Sia, Bruxx či Cukrář Skála, se na začátku listopadu rozrostla o další podnik nabízející poctivou kuchyni. A tentokrát zaměřenou na brambory z celého světa. V restauraci Brambory poznáte, že tahle zelenina není jen pouhou přílohou. Restaurace Brambory Sídlící na Pankráci v blízkosti obchodního centra Arkády, nabízí V restauraci Brambory půjde hlavně o brambory

Tipy na víkend 16 – 17. října

Ruku na srdce organizační leták

Listy se zbarvují do čím dál většího spektra barev, rána už bývají chladná a na obloze se čím dál častěji objevují draci. Podzim – někdo ho miluje, někdo ne, rozhodně se ale na podzim dá dělat spousta zajímavých věcí. Jako každý týden vám přinášíme ty nejzajímavější víkendové typy z každého kraje. Praha  Ta nejvýznamější akce, Tipy na víkend 16 – 17. října

Zlato na talíři

knedlíky s masem na talíři
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1f_4qRMxHYOGssM1BjYvUkjn0FeVVitJ-/view

Nejlepší pepř chce do Evropy. Česká firma ho míchá s čokoládou i ginem

pepř v zelené mističce

Jejich pepř si našel cestu do vyhlášených českých restaurací jako Casa de Carli, Sia nebo Soho. Oblíbili si ho i amatérští kuchaři a firmy ho kupují svým klientům jako luxusní a unikátní dárek. To však Kláře Dohnalové a Davidu Pavlovi, zakladatelům značky Pepper Field, a jejich týmu pořád nestačí. Chtějí víc, chtějí dál, chtějí růst. A proč by ne, když se Nejlepší pepř chce do Evropy. Česká firma ho míchá s čokoládou i ginem

„Restaurace potřebuje lidi, kteří se budou vracet,“ říká Štefan Sabo, generální manažer restaurace Sia

V gastronomii se pohybuje už od 14 let. V rondonu se ale příliš neohřál a zakotvil v manažerských pozicích. Restauraci v bratislavském hotelu Marrol´s dovedl do TOP 10 restaurací na Slovensku a nyní šéfuje asijské restauraci Sia. Seznamte se se Štefanem Sabo a jeho receptem na úspěšnou restauraci. Jak jste se dostal ke gastronomii? Já jsem v gastronomii od „Restaurace potřebuje lidi, kteří se budou vracet,“ říká Štefan Sabo, generální manažer restaurace Sia