Cukrář Skála

Cukrář Skála přináší nejnovější trendy v cukrářství, exkluzivní dezerty a inspiraci pro milovníky sladkostí. Objevte moderní gastronomii, lokální speciality a novinky z restaurací Together. Inspirujte se tipy na autentické zážitky a ochutnejte to nejlepší z cukrářského umění.

Technologie pomáhají gastronomii přežít

Technologie pomáhají k přežití v Gastru

Přinejmenším čtrnáct dnů budou restaurace a bary fungovat v nouzovém režimu. Musejí zavírat v osm hodin a omezený je i počet hostů u stolu. Jarní vlnu epidemie gastronomický sektor, sice s obrovskými ztrátami, ale přece jenom zvládl. Nyní jsou majitelé hospod a barů daleko skeptičtější. „Přemýšlím, zda má cenu otevírat. Lidé se bojí chodit už i na obědy. Když může být otevřeno Technologie pomáhají gastronomii přežít

Together a AnonymouS třikrát společně

Together uspořádala několik eventů

Gastronomická skupina Together, pod jejíž křídla patří například restaurace Bruxx, Sia a Vinohradský Parlament, bistra Sisters a cukrárny Cukrář Skála, na sklonku léta spojila síly s barem AnonymouS a společně uspořádaly tři eventy zasvěcené dobrému jídlu a koktejlům. První akce se uskutečnila v restauraci Sia, která je vyhlášená asijskými pokrmy připravovanými týmem šéfkuchaře Jiřího Štifta. Barmani z AnonymouS zde hostům představili tři Together a AnonymouS třikrát společně

Vůbec se mi to nelíbí, uvedl Babiš k povinným rouškám. Nařízení chce s Vojtěchem ještě probrat

Roušky se vracejí ve velkém

Změna přišla rychle. Plošná opatření už zavádět nebudeme, tvrdil před dvěma měsíci premiér Andrej Babiš a ještě při tom stihl vynadat opozici, že straší lidi, pokud tvrdí opak. Tento týden však vláda oznámila návrat k povinnému nošení roušek ve většině vnitřních veřejných prostorů od 1. září do odvolání. Ve středu rozsah plošných omezení stvrdil ministr zdravotnictví Adam Vůbec se mi to nelíbí, uvedl Babiš k povinným rouškám. Nařízení chce s Vojtěchem ještě probrat

Covid nás nezastaví

David Petřík

Začínal jako kuchař, nyní jeho gastroskupina ročně utrží půl miliardy. Navzdory koronaviru otevírá David Petřík další podniky.

Nejlepší pražské cukrárny

Nejlepší cukrárny v Praze

Hledáte nejlepší pražské cukrárny, kde si vychutnáte autentické dezerty, dorty a zákusky? Tento přehled vám přináší tipy na vyhlášené kavárny a cukrárny v centru Prahy, které potěší gurmány, food blogery i místní obyvatele. Objevte sladké zážitky a moderní gastronomické trendy v oblasti cukrářství.

Šlechtovka v mezičase

Šlechtovka v Praze

Teď provizorní bistro. Co bude dál? “Je to pouze dočasné řešení, pracovně mu s úsměvem říkáme Bistro na stavbě,” komentuje spolumajitel gastronomické skupiny Together David Petřík. Zmíněná síť restaurací Together dále spravuje restaurace Bruxx, Sia, Vinohradský parlament, patří do ní také provozy pod značkou Cukrář Skála, Foodway Catering (právě ten se stará o provoz dočasného bistra ve Šlechtovka v mezičase

Zona Bistro nabízí focacciu, bagetu i nachos

Zona Bistro

V gastro pasáži v Dlouhé ulici v centru Prahy přibyl před pár týdny nový podnik. Zona Bistro se zaměřuje na mezinárodní street food, přičemž inspiraci pro své menu nachází v Itálii, Francii i Mexiku. Dát si tu tak lze třeba focacciu nebo bagetu, ale taky nachos. Gurmet Pasáž v Dlouhé ulici už nějaký ten pátek obývá například řeznictví Naše maso, bistro Zona Bistro nabízí focacciu, bagetu i nachos

5 tipů na famózní zmrzlinárny v Praze

Léto bez zmrzliny? Tak to by nešlo ani náhodou! Vyberte si z našich pěti tipů na skvělé zmrzlinárny, kde se při výběru gelata nemůžete splést. Zmrzlinárna GROM Špičkovou italskou zmrzlinu GROM, která se prodává po celém světě od New Yorku přes Paříž až po Dubaj, si můžou nyní vychutnat i čeští zákazníci! V Praze na Václavském náměstí otevřeli 2. 5 tipů na famózní zmrzlinárny v Praze

Ochutnávka svatebního dortu

Zbývá posledních pár týdnů do svatby, a tak jsme se s Kubou zase trochu opřeli do zařizování a plánování posledních detailů. Dáváme dohromady konečný seznam hostů, sepisujeme si všechno, co je ještě potřeba koupit a komunikujeme se všemi dodavateli, aby měli veškeré informace, které před svatbou potřebují. A jsme taky nejvíc vděční za to, že jsme se nakonec rozhodli spolupracovat s koordinátorkou Terkou, která Ochutnávka svatebního dortu