Cukrář Skála

Cukrář Skála je synonymem pro vynikající cukrářské umění v Praze. S důrazem na kvalitu a inovace, nabízíme široký výběr dortů a sladkostí, které uspokojí každého gurmána. Navštivte nás a nechte se unést chutí pravého cukrářského mistrovství.

Vše nejlepší

modelky

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/67408494-8e7b91da2feaee4b945b/

Báječné pražské cukrárny aneb kde si vychutnáte svou odpolední siestu

košíček na talířku s vidličkou

Co máte na podzimu nejradši? Spadané listí, které hraje všemi barvami od žluté po červenou a krásně vám šustí pod nohama? Dýňovou polévku, jablečný koláč, horké kakao nebo zázvorový čaj? Každý si na něm najde to své. Co ale rozhodně nemá konkurenci, je posedět v teple cukrárny s šálkem kávy a něčím sladkým na obalení Báječné pražské cukrárny aneb kde si vychutnáte svou odpolední siestu

Sekaná 34. týden

Podnikání v gastronomii je běh na dlouhou trať s nejistým výsledkem a své o tom ví i jinak úspěšný Jamie Oliver. Kromě smutného uzavření jeho restauračního impéria probereme i stáž v tříhvězdičkové restauraci ve Francii, rozhovor s českým zmrzlinářem, který šlape na paty Italům, a poradíme, jak v práci předejít vyhoření.   I Jamie Oliver Sekaná 34. týden

Duhový víkend nabídne nové chutě, nové podniky, letní filmy, mladé víno

Toužili jste někdy spatřit začátek duhy? Tento víkend najdete alespoň její konec. Jsou tu totiž poslední dny duhového festivalu Prague Pride, který vyvrcholí sobotním průvodem a nadupanou párty. Také vás vezmeme na bobry, na jógu ve fontáně a do letního kina. Poradíme, co všechno můžete o víkendu v metropoli ochutnat. A šetřete síly na neděli, tu si pořádně Duhový víkend nabídne nové chutě, nové podniky, letní filmy, mladé víno

Nášup: Nejsladší neděle u Cukráře Skály

malovaní cukráři na zákusku

Máme tu pokračování! Pro všechny milovníky sladkého jsme připravili druhou nejsladší neděli. Dvě cukrářská esa Lukáš Skála a Lukáš Pohl se tentokrát představí se svými sladkostmi u Cukráře Skály. A na co můžete těšit? Na dezerty! Kremrole se smetanovým krémem a malinami Krémová špička s karamelovým likérem Amarula Čokoládový košíček s višněmi, krémem z Tonka Nášup: Nejsladší neděle u Cukráře Skály

Nejdražší nejsou suroviny, ale lidská práce

cukráři Lukáš Skála a Lukáš Pohl

Cukráři Lukáš Pohl a Lukáš Skála se poprvé setkali v Národním týmu kuchařů a cukrářů. Po několika letech dali hlavy a ruce dohromady, aby na společném pop-upu ukázali, jak důležitá je spolupráce cukrářů a podpora klasické české cukrařiny – poctivé ruční práce s nešizenou kvalitou. Z čeho vychází a kam chtějí dojít?   V neděli proběhne vaše druhá společná Nejdražší nejsou suroviny, ale lidská práce

Ochutnali jsme: Mexické tacos, Vietnam & pho, extra chlebíček i jídlo, co má smysl

foto nové podniky

Pokud už máte letos po dovolených, nesmutněte, poradíme vám, kde se dá exotika (alespoň ta gastronomická) objevovat i v Praze. Ochutnáte pravé mexické tacos i vietnamské Pho. Pokud dáváte přednost české klasice, zavedeme vás na vytuněné chlebíčky. A máte-li proste jen chuť na jídlo, které má smysl a je fresh, je tu pro vás zbrusu nová restaurace v Karlíně. Ochutnali jsme: Mexické tacos, Vietnam & pho, extra chlebíček i jídlo, co má smysl

Nášup: Nejsladší neděle v Myšákovi

zákusky

V prostorách cukrárny Myšák spolu připraví to nejlepší, co česká cukrařina nabízí. Co ochutnáte? → výběr českých minidezertů → zmrzliny s nejrůznějšími posypkami a polevami → sladké pečivo od plněných croissantů po tvarohové pirožky → krupicovou kaši, tvarohové knedlíky, buchtičky se šodóSladkého, kolik se do vás vejde, černá káva, voda a čaj za 450 Kč. Šéfcukrář Lukáš Skála Lukáš Nášup: Nejsladší neděle v Myšákovi

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.