Cukrář Skála

Cukrář Skála je synonymem pro vynikající cukrářské umění v Praze. S důrazem na kvalitu a inovace, nabízíme široký výběr dortů a sladkostí, které uspokojí každého gurmána. Navštivte nás a nechte se unést chutí pravého cukrářského mistrovství.

Raw zákusky mě nezajímají. Poctivou kremroli děláme i tři dny, říká několikanásobný Cukrář roku

Kdo nechce cukr, ať nechodí do cukrárny, radí s nadsázkou spolumajitel dvou vyhlášených pražských podniků se zákusky Lukáš Skála. Jeho dezerty jsou oživením české klasiky a stojí na poctivé řemeslné práci. Jeho cesta k vlastní cukrárně nebyla vůbec přímočará. Začínal jako skladník, protože plat cukráře byl „menší než podpora v nezaměstnanosti“. Pak prošel jako cukrář kuchyní pražského hotelu InterContinental, Raw zákusky mě nezajímají. Poctivou kremroli děláme i tři dny, říká několikanásobný Cukrář roku

PRAŽSKÉ PODNIKY TOGETHER ZVOU NA DEN OTCŮ – VEZMĚTE SVÉHO TÁTU NA PIVO NEBO NA GULÁŠOVÝ CHLEBÍČEK

chlebíčky na prkénku

Maminkám jsme své díky a vděk vyjádřili během druhé květnové neděle. Děti si letos svůj den už také užily. Nyní přichází na řadu leckdy opomínaný Den otců, který tento rok připadá na neděli 16. června. Gastronomická síť Together na tatínky rozhodně nezapomíná a ve všech svých podnicích si pro ně připravila speciální nabídku.Bistro Sisters Vezměte tátu do PRAŽSKÉ PODNIKY TOGETHER ZVOU NA DEN OTCŮ – VEZMĚTE SVÉHO TÁTU NA PIVO NEBO NA GULÁŠOVÝ CHLEBÍČEK

Gastronomická skupina TOGETHER otevírá bistro Sisters v novém kabátu – nabídne chlebíčky s kachnou a zelím nebo Hawaii Poke

chlebíčky na prkénku

První červnový týden se v Dlouhé ulici v Praze znovu otevřou dveře chlebíčkového království – bistra Sisters, které od nového roku vlastní gastronomická aliance TOGETHER. Bistro prošlo zevrubnou rekonstrukcí, propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a vedle precizně poskládaných chlebíčků s netradičním vrstvením, jako je kachna se zelím, vepřové s kapustou nebo květák, nabízí příjemné posezení se sklenkou vína či Gastronomická skupina TOGETHER otevírá bistro Sisters v novém kabátu – nabídne chlebíčky s kachnou a zelím nebo Hawaii Poke

Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Podnikatelé Viktor Kaplan (42) a David Petřík (42) společně vedou gastronomickou síť Together. V Praze před pěti lety otevřeli moderní českou hospodu Vinohradský parlament a od té doby se nezastavili. V brasserii Bruxx podávají belgické speciality, v restauraci Sia zase asijskou kuchyni. Provozují dvě cukrářství Skála a loni koupili chlebíčkárnu Sisters. Dva gastronomičtí workoholici si Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Právnické vzdělání se hodí i v restauraci, říká spolumajitel gastroskupiny Together Viktor Kaplan

Po vysoké škole nastoupil jako koncipient do advokátní kanceláře, kde ale pobyl jen několik měsíců. Brzy se mu naskytla možnost provozovat restauraci Potrefená husa v pražské Hybernské ulici. „Vždy mě to táhlo více ke gastronomii než k právům, ale právní vzdělání se mi dnes jako majiteli řady restaurací velmi hodí,“ říká Kaplan. V profesním životě Právnické vzdělání se hodí i v restauraci, říká spolumajitel gastroskupiny Together Viktor Kaplan

Den s Máchou na Petříně, zmrzlina u cukráře a výstava motýlů

Svátek všech zamilovaných se kvapem blíží a vy přemýšlíte, jak originálně den oslavit? Pokud vás neláká pouze obyčejná procházka přírodou spojená s polibkem pod rozkvetlou třešní, ale přesto chcete dodržet tradici, vydejte se na Petřínskou rozhlednu. V rámci celodenního programu se mohou páry zapojit do soutěží nebo se zaposlouchat do veršů z Máje. Gurmáni by neměli Den s Máchou na Petříně, zmrzlina u cukráře a výstava motýlů

LÁSKY ČAS | Proměňte první májový den v nezapomenutelný zážitek

Pokud chcete zažít něco víc než polibek pod rozkvetlou třešní, máme pro vás několik tipů jak potěšit svůj protějšek a zpříjemnit si tento sváteční den. Gurmánský zážitek a romantika v restauraci Signature Kuchařský tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře Pavla Veltruského chystá degustační menu reflektující aktuální roční období, které vzdává hold lásce a bude se podávat pouze ve LÁSKY ČAS | Proměňte první májový den v nezapomenutelný zážitek

3 tipy na velikonoční akce

stůl plný jídla

Velikonoce jsou za dveřmi a s nimi přichází i řada speciálních akcí. Restaurace chystají velikonoční menu, cukrárny připravují jidáše a mazance pro zákazníky. A naše dnešní tři tipy nejsou o ničem jiném! 🙂 Přijďte na velikonoční brunch do Pohostince Karlín Restaurace Pohostinec Karlín připravuje již tradičně sobotní brunche. Na sobotu 20. dubna však podnik nachystal speciální velikonoční menu, které se 3 tipy na velikonoční akce

Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance

Nechce se vám péct mazanec ani připravovat jehněčí, ale přesto na ně máte chuť? restaurace se letos předhánějí v tom, která vymyslí lepší velikonoční menu. Takže kam zajít? Naštvaná kuřátka cukráře Skály Před velikonočními svátky připraví cukrář Lukáš Skála pro své zákazníky více než 200 mazanců a 200 velikonočních beránků, některé z nich budou polité kvalitní francouzskou čokoládou ... Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance

Sladký život podle Lukáše Skály (39): »Michelinský« cukrář z Prahy sklízí úspěchy po celém světě

čokoládový dort

Někdo si musí náklonnost k vlastní profesi pracně pěstovat. V případě cukráře Lukáše Skály (39) okouzlení „nejsladším řemeslem na světě“ nastalo vlastně už v dětství, kdy se díval pod ruce svého otce. Dnes má za sebou řadu prestižních mezinárodních úspěchů a vede v Praze svou vlastní „továrnu na sladké“. „Když jsem na základní škole navštěvoval sedmou třídu, můj otec Sladký život podle Lukáše Skály (39): »Michelinský« cukrář z Prahy sklízí úspěchy po celém světě

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.