Cukrář Skála

Gastronomická skupina TOGETHER otevírá bistro Sisters v novém kabátu – nabídne chlebíčky s kachnou a zelím nebo Hawaii Poke

chlebíčky na prkénku

První červnový týden se v Dlouhé ulici v Praze znovu otevřou dveře chlebíčkového království – bistra Sisters, které od nového roku vlastní gastronomická aliance TOGETHER. Bistro prošlo zevrubnou rekonstrukcí, propojilo se se sousedním Cukrářem Skálou a vedle precizně poskládaných chlebíčků s netradičním vrstvením, jako je kachna se zelím, vepřové s kapustou nebo květák, nabízí příjemné posezení se sklenkou vína či Gastronomická skupina TOGETHER otevírá bistro Sisters v novém kabátu – nabídne chlebíčky s kachnou a zelím nebo Hawaii Poke

Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Podnikatelé Viktor Kaplan (42) a David Petřík (42) společně vedou gastronomickou síť Together. V Praze před pěti lety otevřeli moderní českou hospodu Vinohradský parlament a od té doby se nezastavili. V brasserii Bruxx podávají belgické speciality, v restauraci Sia zase asijskou kuchyni. Provozují dvě cukrářství Skála a loni koupili chlebíčkárnu Sisters. Dva gastronomičtí workoholici si Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Právnické vzdělání se hodí i v restauraci, říká spolumajitel gastroskupiny Together Viktor Kaplan

Po vysoké škole nastoupil jako koncipient do advokátní kanceláře, kde ale pobyl jen několik měsíců. Brzy se mu naskytla možnost provozovat restauraci Potrefená husa v pražské Hybernské ulici. „Vždy mě to táhlo více ke gastronomii než k právům, ale právní vzdělání se mi dnes jako majiteli řady restaurací velmi hodí,“ říká Kaplan. V profesním životě Právnické vzdělání se hodí i v restauraci, říká spolumajitel gastroskupiny Together Viktor Kaplan

Den s Máchou na Petříně, zmrzlina u cukráře a výstava motýlů

Svátek všech zamilovaných se kvapem blíží a vy přemýšlíte, jak originálně den oslavit? Pokud vás neláká pouze obyčejná procházka přírodou spojená s polibkem pod rozkvetlou třešní, ale přesto chcete dodržet tradici, vydejte se na Petřínskou rozhlednu. V rámci celodenního programu se mohou páry zapojit do soutěží nebo se zaposlouchat do veršů z Máje. Gurmáni by neměli Den s Máchou na Petříně, zmrzlina u cukráře a výstava motýlů

LÁSKY ČAS | Proměňte první májový den v nezapomenutelný zážitek

Pokud chcete zažít něco víc než polibek pod rozkvetlou třešní, máme pro vás několik tipů jak potěšit svůj protějšek a zpříjemnit si tento sváteční den. Gurmánský zážitek a romantika v restauraci Signature Kuchařský tým pod vedením zkušeného šéfkuchaře Pavla Veltruského chystá degustační menu reflektující aktuální roční období, které vzdává hold lásce a bude se podávat pouze ve LÁSKY ČAS | Proměňte první májový den v nezapomenutelný zážitek

3 tipy na velikonoční akce

stůl plný jídla

Velikonoce jsou za dveřmi a s nimi přichází i řada speciálních akcí. Restaurace chystají velikonoční menu, cukrárny připravují jidáše a mazance pro zákazníky. A naše dnešní tři tipy nejsou o ničem jiném! 🙂 Přijďte na velikonoční brunch do Pohostince Karlín Restaurace Pohostinec Karlín připravuje již tradičně sobotní brunche. Na sobotu 20. dubna však podnik nachystal speciální velikonoční menu, které se 3 tipy na velikonoční akce

Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance

Nechce se vám péct mazanec ani připravovat jehněčí, ale přesto na ně máte chuť? restaurace se letos předhánějí v tom, která vymyslí lepší velikonoční menu. Takže kam zajít? Naštvaná kuřátka cukráře Skály Před velikonočními svátky připraví cukrář Lukáš Skála pro své zákazníky více než 200 mazanců a 200 velikonočních beránků, některé z nich budou polité kvalitní francouzskou čokoládou ... Velikonoční menu? Kam zajít na jehněčí, křepelčí vejce či na mazance

Sladký život podle Lukáše Skály (39): »Michelinský« cukrář z Prahy sklízí úspěchy po celém světě

čokoládový dort

Někdo si musí náklonnost k vlastní profesi pracně pěstovat. V případě cukráře Lukáše Skály (39) okouzlení „nejsladším řemeslem na světě“ nastalo vlastně už v dětství, kdy se díval pod ruce svého otce. Dnes má za sebou řadu prestižních mezinárodních úspěchů a vede v Praze svou vlastní „továrnu na sladké“. „Když jsem na základní škole navštěvoval sedmou třídu, můj otec Sladký život podle Lukáše Skály (39): »Michelinský« cukrář z Prahy sklízí úspěchy po celém světě

Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Viktor Kaplan a David Petřík

Začalo to před pěti lety restaurací Vinohradský parlament. Od té doby zažívá skupina Together Viktora Kaplana a Davida Petříka úspěchy s rozrůstající se sítí devíti podniků různého zaměření od české kuchyně přes mušle v Bruxxu nebo asijskou Sia po kremrole v cukrárnách Cukrář Skála. Naposledy jim na konci loňského roku do portfolia přibylo bistro Sisters. „Zaplať pánbůh že skončila Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Vinohradský Parlament – Contemporary Revival of Czech Cuisine

talíře s jídlem

Vinohradský Parlament is a modern Czech pub that always cooks honest and exclusively Czech cuisine. With respect for tradition and time-tested recipes, the cookery team, led by chef Jan Pipal, brings modern trends and original modifications. Beer is given the greatest possible care, so they use unique beer cooling technology, glass cooling and water-cooled tanks. All Vinohradský Parlament – Contemporary Revival of Czech Cuisine

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.