Cukrář Skála

Cukrář Skála přináší nejnovější trendy v cukrářství, exkluzivní dezerty a inspiraci pro milovníky sladkostí. Objevte moderní gastronomii, lokální speciality a novinky z restaurací Together. Inspirujte se tipy na autentické zážitky a ochutnejte to nejlepší z cukrářského umění.

Kupované, ale lahodné. Osm míst, kde v Praze na poslední chvíli pořídit cukroví

Vánoční cukroví

Delegovat povinnosti je schopnost, kterou ovládají všichni úspěšní. Chcete vánoční stůl ozdobit tradičním cukrovím, ale pečení neovládáte, děláte s nelibostí nebo absolutně nestíháte? Provozovat noční manufakturu na výrobu vanilkových rohlíčků a lineckého netřeba. Stačí vědět, kam v Praze pro cukroví, které vaši sváteční hosté nerozeznají od pečeného babičkou. Biopekárna Zemanka Když jde tradice ruku v ruce se žhavou současností, Kupované, ale lahodné. Osm míst, kde v Praze na poslední chvíli pořídit cukroví

Cukroví, vánočka, vaječňák. Kde si objednat nejlepší vánoční cukroví?

Vánoční cukroví

Máloco tak navodí vánoční atmosféru jako voňavé cukroví, křehká vánočka a poctivý vaječný koňak. Pokud jste se letos rozhodli odměnit a prožít vánoční svátky v klidu, pak si můžete doma upéct jen jeden druh cukroví (aby se neřeklo) a zbytek nechat na profesionálech. Je totiž nejvyšší čas objednat si to nejlepší, co na letošní vánoční svátky čeští cukráři připravili. Cukroví, vánočka, vaječňák. Kde si objednat nejlepší vánoční cukroví?

Cukrárna Povidloň na Lipně láká na tradiční šumavský dezert i na moderní interiér

interiér cukrárny

Vsadit vše na jednu kartu je odvážný krok nejen v gastronomii. V Cukrárně Povidloň se rozhodli dát hlavní roli tradičnímu šumavskému dezertu, zde ho ale prodávají v moderní formě, připravovaný jako francouzský éclair. Pochutnat si na něm můžete v neotřelém designovém interiéru. Lipno nad Vltavou se od loňska může chlubit velmi originální cukrárnou. Ta dostala Cukrárna Povidloň na Lipně láká na tradiční šumavský dezert i na moderní interiér

Kremrolový měsíc u Cukráře Skály

nazdobené kremrole

Kremrole patří mezi nejoblíbenější české zákusky a u Cukráře Skály se na ně stojí doslova fronta. Jsou totiž tak lehké, že se rozplývají na jazyku. A člověk po nich nemá špatný pocit, že sladce zhřešil. A proto v pobočkách v Dlouhé a Šporkovském paláci pro ně připravili speciální akci, díky níž se do kremrolí také zamilujete. Lehce Kremrolový měsíc u Cukráře Skály

Zákulisní menu vol. 7: Čajová pasta, luxusní šampon pro psy, české bloky a povidlová cukrárna

sešity a tužky

Drobnosti, které nás během posledních pár týdnů zaujaly a rozhodně si zaslouží být na našem sezónním menu! Tak co si objednáte? Back to office První září nemusí být milníkem jen pro školáky. Papelote přichází s řadou nových zápisníků Softblok 2.0, které využijete v práci, doma i během studia. Kroužková spirála se přesunula na stranu a rozdělila na dvě části, díky Zákulisní menu vol. 7: Čajová pasta, luxusní šampon pro psy, české bloky a povidlová cukrárna

Na Lipno za koupáním a sladkým. Nová cukrárna Povidloň láká na moderně pojatou tradici

cukrárna Povidloň

Za jednou z gastronomických novinek můžete vyrazit třeba na Lipno, kde si díky nové cukrárně osladíte život. Nebo do bistra v krásném zámeckém areálu v Rychnově nad Kněžnou. V Praze se budeme za pár dnů moci přenést do Itálie a vítáme také nový úkryt před ruchem velkoměsta v historickém jádru stověžaté metropole. Povidloň Jižní Čechy Na Lipno za koupáním a sladkým. Nová cukrárna Povidloň láká na moderně pojatou tradici

Povidlové mámení láká na Šumavu. Cukrárna Povidloň v sobě mísí francouzský šarm a vzpomínky na prázdniny u babičky

cukrárna Povidloň

Cukrárna Povidloň v Lipně nad Vltavou získala jméno podle tradičního šumavského dezertu. Zákusek z nadýchaného odpalovaného těsta s tvarohem a povidly ale zdejší šéfcukrář Michal Mandys, který se učil šest let u vyhlášeného pražského cukráře Skály, povýšil na francouzský éclair. A povedlo se. Měsíčně se ho tu prodá víc než 6 000 kousků. Harmonické spojení dobře osvědčené tradice a inovace se ale propsalo i do interiéru cukrárny od ateliéru A8000. Jemné pastelové tóny Povidlové mámení láká na Šumavu. Cukrárna Povidloň v sobě mísí francouzský šarm a vzpomínky na prázdniny u babičky

Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

David Petřík

Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že za luxusní večeři časem dáme tolik jako v Dánsku. David Petřík se v oboru gastronomie pohybuje téměř tři dekády. Začínal jako kuchař, dnes společně s Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších českých gastroskupin Together. Pod tu v současné době patří Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together