Foodway Catering

Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

David Petřík

Sehnat a zaplatit personál je čím dál těžší. A podle Davida Petříka je pravděpodobné, že za luxusní večeři časem dáme tolik jako v Dánsku. David Petřík se v oboru gastronomie pohybuje téměř tři dekády. Začínal jako kuchař, dnes společně s Viktorem Kaplanem vlastní jednu z největších českých gastroskupin Together. Pod tu v současné době patří Konec obědů za 140 korun. Gastronomie je chycená v síti, říká spolumajitel skupiny Together

Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

David Petřík

„Gastronomie má jistou dávku elasticity se přizpůsobit a nevěřím, že by prošla velkou selekcí, i když hlavně vesnické podniky to budou mít přetěžké,“ říká spolumajitel sítě Together David Petřík. Covid jste se snažili porazit i projektem cloudové kuchyně Wewar. Jak se mu daří teď? Abych řekl pravdu, nejsme s projektem úplně spokojeni. Nedaří se nám Petřík: Gastronomie to ustojí. Bolet to ale bude hlavně vesnické podniky

Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

číšník s polévkami

Polévka je u nás nejčastěji součástí oběda, ale hosté restaurací si ji mohou dát i kdykoliv během dne. Provedli jsme proto srovnání cen polévek ze stálé nabídky ve vybraných restauracích s tím, že jsme se zaměřili na masové vývary, zeleninové polévky, jako je například česnečka, a gulášové polévky. Posledními jsou ostatní druhy polévek nebo případně polévky z denní nabídky. Tabulky ukazují, Postačí na polévku stokoruna? Zjistili jsme, za kolik je restaurace nabízejí

Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují

slečna, který pije nealkoholický nápoj

. NZdražování potravin si nejen při nákupech nelze nevšimnout. Jak jsou na tom nealkoholické nápoje v restauracích ve velkých českých městech? Server Podnikatel.cz provedl na základě zveřejněných nápojových lístků srovnání cen několika nealkoholických nápojů ve vybraných gastronomických podnicích napříč republikou. Jak jsme psali, například v restauraci U Šumavy plánovali zvednout ceny kvůli zdražení energií a cen dodavatelů, a to Vydělají restaurace na nealkoholických nápojích? Víme přesně, kolik si za ně účtují

Recenze:Brambory

článek v časopisu Květy
ZDROJ: https://drive.google.com/file/d/1ar7o9RfgjlA6jwUAFrVIT9YG5f8Juw2a/view

Kam na bramboráky XXL? Přeci do Brambor

bramboráky ozdobené

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory Která se specializuje na bramborovou osvětu, Kam na bramboráky XXL? Přeci do Brambor

Od středy 19. do úterý 25. ledna budou v restauraci Brambory hrát hlavní roli obří bramborák

bramboráky na stole různě ochucené

Vošouch, cmunda, krompelák, erteplák, smraska, nebo prostě bramborák? Ať už nazýváme oblíbené bramborové placky jakkoli, v restauraci Brambory na Pankráci jim věnovali svou první velkou akci. A to doslova. Přes jejich velikost totiž neuvidíte na konec stolu. Bramboráky od profesionálů můžete přijít ochutnat od středy 19. ledna. V restauraci Brambory, která se specializuje na bramborovou osvětu, budou od středy 19. do Od středy 19. do úterý 25. ledna budou v restauraci Brambory hrát hlavní roli obří bramborák

Nejdříve vzbudili rozporuplné emoce, nyní soutěží o prestižní cenu. Autoři nové a sjednocené podoby hromadné dopravy PID přibližují svůj návrh

V létě 2020 jsme oznámili vítěze soutěže na jednotný vizuální styl městské a příměstské hromadné dopravy v Praze a Středních Čechách. Po pár měsících se návrh dočkal svých prvních realizací a my přinášíme rozhovor s autory vítězného řešení. Text je doplněn unikátními fotografiemi, které vznikly při redesignu autobusu v lakovacím boxu. Představíme vám také podobu Nejdříve vzbudili rozporuplné emoce, nyní soutěží o prestižní cenu. Autoři nové a sjednocené podoby hromadné dopravy PID přibližují svůj návrh

Dnes bych si nafackoval, jídlo doma a roli onlinu jsem podcenil, říká spolumajitel Together David Petřík

Pětkrát Kasteel Rouge, hromada hranolek, příjemná konverzace a všude kolem život. Nenápadně silné třešňové pivo vždy způsobilo, že cestou domů šlo získat pocit, že je člověk v Bruggách. Takto vypadaly – minimálně mé – návštěvy vyhlášené pražské restaurace Bruxx. A celé to bylo krásné. Podobně to bylo v restauraci Sia, kde jste zase mohli zapomenout, že nejste kdesi v Hongkongu, Dnes bych si nafackoval, jídlo doma a roli onlinu jsem podcenil, říká spolumajitel Together David Petřík