Cukrář Skála

Cukrář Skála přináší nejnovější trendy v cukrářství, exkluzivní dezerty a inspiraci pro milovníky sladkostí. Objevte moderní gastronomii, lokální speciality a novinky z restaurací Together. Inspirujte se tipy na autentické zážitky a ochutnejte to nejlepší z cukrářského umění.

Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Vyhlídkový lesopark Hlídka na Stráži

Velký pátek, ale i Velikonoční pondělí jsou státní svátky, a to znamená i prodloužený víkend. Přinášíme několik tipů, kam vyrazit na výlet, kde si pochutnat na velikonočním menu a čím si udělat na svátky radost.    Pochutejte si na velikonočních specialitách Pojďte oslavit jaro a vychutnat si zámecké velikonoční speciality v restauraci Pytloun Hotelu Chateau Ctěnice, která pod taktovkou šéfkuchaře Velikonoční tipy – kam vyrazit a co si dopřát

Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

mazanec,, vaječnák, beránek od Skály

Přestože to zatím venku moc na jarní počasí nevypadá, jaro si můžete užít alespoň na talíři. Podniky gastronomické skupiny Together připravily opět nápaditá speciální velikonoční menu, která navodí dokonalou jarní atmosféru. Ať už si zvolíte sladká mámení v podobě beránků, mazanců, velikonočních kraslic, nebo se necháte polapit bramborovými delikatesami, knedlíky přes celý talíř nebo svěžím chlebíčkem Zpříjemněte si jaro velikonočním menu gastroaliance Together

Můj rok bez alkoholu: Jak se změní život, když se Suchej únor protáhne na 356 dní?

skleničky vína

Zkoušeli jste letos držet Suchej únor? A jak se (skoro) po měsíci cítíte? Já jsem přesně před rokem, 27. února, začala neplánovaně držet „suchej rok“. Jak jsem se dokázala přimět k tak velké změně? Co mi to dalo a vzalo? Pojďme si nalít pomyslného čistého vína a upřímně si vyložit všechny klady i zápory tohoto rozhodnutí. Když jsem Můj rok bez alkoholu: Jak se změní život, když se Suchej únor protáhne na 356 dní?

Theresa Jarvis (Yonaka): „Rozehřát se, třikrát pomodlit a kopnout panáka“

Theresa Jarvis

Theresa Jarvis (Yonaka): „Rozehřát se, třikrát pomodlit a kopnout panáka“ Vydáno: 13.02.2023 09:30 v sekci Fakkerník – Redakce | foto: Lenka Hlavičková Britskou kapelu Yonaka je momentálně nejvíc slyšet v amerických seriálech. Objevili se v SheHulk, Winx, Flashovi i nejnovějším Resident Evil. A stejně jako Palaye Royale, se kterými před časem objížděli Evropu, by mohli Česko s klidem nazvat Theresa Jarvis (Yonaka): „Rozehřát se, třikrát pomodlit a kopnout panáka“

...

valentýnské menu s mořskými plody

Bez ohledu na to, jestli jste single nebo zadaní, červená barva je nejen intenzivní, ale je barvou vášně, lásky i bohatství. V mnoha kulturách je tato barva považována za šťastnou. Ovšem nejvíce ji zaznamenáme na den svatého Valentýna, který se každoročně celosvětově slaví 14. února. Čím je tato barva tak výjimečná a proč se pojí

Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NĚJ

vouchery together

Vymyslet skvělý dárek pro muže – ať už je to partner, táta nebo bratr – připomíná každým rokem namáhavé cvičení v kreativitě. Přece jen poukaz do barbershopu nebo peněženku dostal nejpozději loni. O vysmívaných obligátních ponožkách nemluvě. Pokud máte pocit, že letos už nedokážete dát dohromady nic extra, tady je porce nápadů, díky kterým budete Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NĚJ

Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NI

Samozřejmě že existují stálice, které pod stromeček patří, a kdyby z dárkového papíru nevykoukl oblíbený parfém nebo poukaz na nákup krajkového spodního prádla, mohlo by vzniknout nepříjemné mrzení. Pokud si ale právě teď lámete hlavu, čím letos partnerku, mámu či kamarádku překvapit a extrémně potěšit, máme pro vás pár speciálních nápadů. Odpočinek podle vlastního gusta: Na poslední chvíli: 10 nejlepších dárků pro NI

Milovníci sladkého zaplesají u Cukráře Skály. Ty rolády, dorty, pralinky, kremrole…

zákusky ve vitríně

RECENZE: Pokud milujete sladké a vyhledáváte luxusní dortíky, originální kremrole nebo čokoládové pralinky, rozhodně si nenechte ujít nabídku Cukráře Skály. V centru města provozuje hned dvě pobočky, ve kterých srdce milovníka sladkého zaplesá. První cukrářská továrna, která vyrábí zákusky podle receptury Lukáše Skály, byla otevřena v prosince 2017 ve Šporkovském paláci. Jejím cílem bylo přiblížit veřejnosti taje cukrářské výroby a nabízet kvalitní dezerty. Milovníci sladkého zaplesají u Cukráře Skály. Ty rolády, dorty, pralinky, kremrole…