Potrefená Husa Hybernská

Den otců v Together!

natočené pivo

My v Together Restaurants si vážíme každého tatínka, a proto jsme se rozhodli všechny tatínky malinko odměnit. Přiveďte svého tátu do jednoho z našich podniků, dejte si u nás pivo, zmrzku, chlebíček nebo drink a tátu pozveme tentokrát my! Tatínka můžete pozvat do: → Bruxx na čepovaný belgický speciál → Cukrář Skála na speciální zmrzlinu pro táty – karamel se solí → Sia Restaurant na drink Den otců v Together!

Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Podnikatelé Viktor Kaplan (42) a David Petřík (42) společně vedou gastronomickou síť Together. V Praze před pěti lety otevřeli moderní českou hospodu Vinohradský parlament a od té doby se nezastavili. V brasserii Bruxx podávají belgické speciality, v restauraci Sia zase asijskou kuchyni. Provozují dvě cukrářství Skála a loni koupili chlebíčkárnu Sisters. Dva gastronomičtí workoholici si Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Viktor Kaplan a David Petřík

Začalo to před pěti lety restaurací Vinohradský parlament. Od té doby zažívá skupina Together Viktora Kaplana a Davida Petříka úspěchy s rozrůstající se sítí devíti podniků různého zaměření od české kuchyně přes mušle v Bruxxu nebo asijskou Sia po kremrole v cukrárnách Cukrář Skála. Naposledy jim na konci loňského roku do portfolia přibylo bistro Sisters. „Zaplať pánbůh že skončila Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Tučný čtvrtek propojil restaurace

malovaný obličej

Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se zapojuje přes 30 restaurací z Prahy, Brna a Plzně. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě tučných masitých jídel to budou přídavky, bezedné polévky, dvojité panáky nebo třeba bůček jako předkrm na účet podniku. Na Tučný čtvrtek, který letos vychází Tučný čtvrtek propojil restaurace

Brigádníci do restaurací přes mobil fungují. Česká služba Grason už zařídila přes 2 500 směn a 2 miliony korun v odměnách

Lukáš Strnadel z The Funtasty a Jarmila Kowolowská a Karel Mařík z Grasonu

Loni v dubnu do restauračního byznysu vplula nová služba Grason, která si dala za cíl vyřešit jeden z nejpalčivějších problémů tuzemské gastronomie. Akutní nedostatek pracovní síly již delší dobu sužuje nejen české restaurace a hospody, a právě Grason jim chce v hledání brigádníků pomoci. Za prvních devět měsíců má slušné výsledky: lidé zprostředkovaní přes Grason odsloužili Brigádníci do restaurací přes mobil fungují. Česká služba Grason už zařídila přes 2 500 směn a 2 miliony korun v odměnách

Snails for Christmas? Unusual Czech Tradition at Vinohradský Parlament

šneci v míse

Maybe you’ve heard of Czech families eating Carp on Christmas Eve, but how about snails? Eating snails on the 24th of December was once a popular Czech Christmas tradition; one that restaurant Vinohradský Parlament is bringing back. The perfect dish for tourists who want to experience something truly Czech this Christmas season! Vinohradský Parlament is a traditional Czech restaurant Snails for Christmas? Unusual Czech Tradition at Vinohradský Parlament

Tohle je kniha, díky které milujete Cukráře Skálu, Bruxx nebo Siu

David Petřík

David Petřík vlastní společně s Viktorem Kaplanem gastronomickou alianci Together, která sdružuje podniky jako Cukrář Skála, Bruxx, Sia, Vinohradský Parlament nebo Potrefená husa v Hybernské. V gastronomii se pohybuje už 20 let a říká, že na to, jak jeho podniky vypadají a jak se v nich cítíte, měl vliv kultovní americký kuchař Anthony Bourdain. Co?  Tohle je kniha, díky které milujete Cukráře Skálu, Bruxx nebo Siu

V rámci vaflového týdne se v belgické brasserii Bruxx představí nová šéfcukrářka Barbora Kulíková

dortík s ovocem

V rámci vaflového týdne se v belgické brasserii Bruxx představí nová šéfcukrářka Barbora Kulíková Belgická brasserie Bruxx, která se nachází na náměstí Míru na pražských Vinohradech, patří společně s Vinohradským Parlamentem, Potrefenou Husou v Hybernské, asijskou restaurací Sia a dvěma továrnami na zákusky Cukrář Skála do gastronomické skupiny Together majitelů Viktora Kaplana a Davida Petříka. V rámci vaflového týdne se v belgické brasserii Bruxx představí nová šéfcukrářka Barbora Kulíková

Together, neboli společně pražskou gastronomickou scénou

Kremrole ve vitríně

Přijďte si pro kremroli zdarma! Možná už jste si všimli těch prosklených dveří V Celnici. A nebo odbočky do uličky Svatého Antonína, která je na tuto ulici kolmá. Obojí jsou průchody do nejnovější skvostů pražského pohostinství – restaurace SIA a vůbec první továrny na sladké Cukrář Skála. Vydali jsme se nová místa ochutnat a zážitek vám Together, neboli společně pražskou gastronomickou scénou

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.