Potrefená Husa Hybernská

Na Tučný čtvrtek si dejte nášup!

Tučný čtvrtek

Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě tučných masitých jídel to budou přídavky, bezedné polévky, větší porce nebo třeba bůček jako předkrm na účet podniku. Na Tučný čtvrtek si dejte nášup!

Ve čtvrtek si dejte nášup!

Tučný čtvrtek

Tučňák – oslava jídla a pití – letos připadá na 20. února. Už víte, co budete vařit a jíst? Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se každý rok zapojuje více podniků. Ambiente letos ke společným oslavám vyzvalo přes 40 restaurací z Prahy, Brna, Plzně a Tábora. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě Ve čtvrtek si dejte nášup!

Šlechtova restaurace by mohla otevřít v dubnu, ale částečně

Rekonstrukce Šlechtovi restaurace v Praze

Vedení hlavního města zamýšlí v dubnu částečně otevřít Šlechtovu restauraci, v současné době prověřuje a řeší možnost částečné kolaudace rekonstruované památky. Oprava restaurace začala v roce 2017. „Částečně už by mohla mít Šlechtova restaurace nějaké funkce pro veřejnost v dubnu. Já si hlavně přeji, aby tam byla možnost občerstvení a zajít si na toalety. Děláme Šlechtova restaurace by mohla otevřít v dubnu, ale částečně

Instalatér uspěl v gastrobyznysu

ZDROJ: https://media.monitora.cz/pdf-preview/2182/75630468-da4749c895b4e4cdb0c6/

Den otců v Together!

natočené pivo

My v Together Restaurants si vážíme každého tatínka, a proto jsme se rozhodli všechny tatínky malinko odměnit. Přiveďte svého tátu do jednoho z našich podniků, dejte si u nás pivo, zmrzku, chlebíček nebo drink a tátu pozveme tentokrát my! Tatínka můžete pozvat do: → Bruxx na čepovaný belgický speciál → Cukrář Skála na speciální zmrzlinu pro táty – karamel se solí → Sia Restaurant na drink Den otců v Together!

Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Podnikatelé Viktor Kaplan (42) a David Petřík (42) společně vedou gastronomickou síť Together. V Praze před pěti lety otevřeli moderní českou hospodu Vinohradský parlament a od té doby se nezastavili. V brasserii Bruxx podávají belgické speciality, v restauraci Sia zase asijskou kuchyni. Provozují dvě cukrářství Skála a loni koupili chlebíčkárnu Sisters. Dva gastronomičtí workoholici si Kremrole za 69 korun? Naše by měla být ještě dražší, říkají gastronomičtí workoholici

Právnické vzdělání se hodí i v restauraci, říká spolumajitel gastroskupiny Together Viktor Kaplan

Po vysoké škole nastoupil jako koncipient do advokátní kanceláře, kde ale pobyl jen několik měsíců. Brzy se mu naskytla možnost provozovat restauraci Potrefená husa v pražské Hybernské ulici. „Vždy mě to táhlo více ke gastronomii než k právům, ale právní vzdělání se mi dnes jako majiteli řady restaurací velmi hodí,“ říká Kaplan. V profesním životě Právnické vzdělání se hodí i v restauraci, říká spolumajitel gastroskupiny Together Viktor Kaplan

Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Viktor Kaplan a David Petřík

Začalo to před pěti lety restaurací Vinohradský parlament. Od té doby zažívá skupina Together Viktora Kaplana a Davida Petříka úspěchy s rozrůstající se sítí devíti podniků různého zaměření od české kuchyně přes mušle v Bruxxu nebo asijskou Sia po kremrole v cukrárnách Cukrář Skála. Naposledy jim na konci loňského roku do portfolia přibylo bistro Sisters. „Zaplať pánbůh že skončila Čechy do turistické vývařovny nedostanete, říkají restauratéři z Together Petřík a Kaplan

Tučný čtvrtek propojil restaurace

malovaný obličej

Do oslav Tučného čtvrtka, kterým začíná vrchol masopustu, se zapojuje přes 30 restaurací z Prahy, Brna a Plzně. Každá z nich nabídne hostům něco v duchu tradice Tučného čtvrtka – kromě tučných masitých jídel to budou přídavky, bezedné polévky, dvojité panáky nebo třeba bůček jako předkrm na účet podniku. Na Tučný čtvrtek, který letos vychází Tučný čtvrtek propojil restaurace

Brigádníci do restaurací přes mobil fungují. Česká služba Grason už zařídila přes 2 500 směn a 2 miliony korun v odměnách

Lukáš Strnadel z The Funtasty a Jarmila Kowolowská a Karel Mařík z Grasonu

Loni v dubnu do restauračního byznysu vplula nová služba Grason, která si dala za cíl vyřešit jeden z nejpalčivějších problémů tuzemské gastronomie. Akutní nedostatek pracovní síly již delší dobu sužuje nejen české restaurace a hospody, a právě Grason jim chce v hledání brigádníků pomoci. Za prvních devět měsíců má slušné výsledky: lidé zprostředkovaní přes Grason odsloužili Brigádníci do restaurací přes mobil fungují. Česká služba Grason už zařídila přes 2 500 směn a 2 miliony korun v odměnách

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.